Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Work Out From Home | 20-Minuten Spieropbouw Workout

Work Out From Home | 20-Minuten Spieropbouw Workout
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Onze Work Out From Home-serie is er om je te helpen op het goede spoor te blijven met je fitnessdoelen, ook als de sportschool geen optie is. Of je nu helemaal nieuw bent of niet onbekend met een zware trainingsessie, deze workouts zijn perfect voor iedereen.

Deze week hebben we krachtpaar Mark Ross & Jessica Layla om je door een 20 minuten durende spiertraining te loodsen - ideaal om te doen met een trainingsmaatje als je het geluk hebt er een te hebben!

Als je in een solo isolatie bent, maak je dan ook geen zorgen, je kunt zeker nog steeds meedoen - en je kunt altijd een vriend vragen om virtueel met je mee te doen.

Mark is een Barry's Bootcamp-fitnesstrainer en lifestyle-coach, en zijn verloofde Jessica is een fitnesstrainer en transformatiecoach - dus we kunnen wel zeggen dat ze het een en ander weten over hoe ze je lichaam kunnen uitdagen..

Geen apparatuur nodig, bereid je kort voor en zweten maar!

Let op: het commentaar is in het Engels.

https://youtu.be/L-b45afAZws

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein