Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Laat je billen en benen groeien met deze 5 squatvariaties | Myprotein Masterclass

Laat je billen en benen groeien met deze 5 squatvariaties | Myprotein Masterclass
Monica Green
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Myprotein Masterclass is de serie die erop gericht is jou te helpen je oefeningen in de sportschool onder de knie te krijgen, met behulp van deskundig advies van de profs.

In deze aflevering leggen personal trainers Chris Broomhead en Simone Farrington vijf van de meest effectieve squatvarianten uit. Ze bespreken alle fases en lopen door split-squats, goblet-squats, barbell-back-squats, smith-machine-squats en v-squats heen. Je blijft achter met alle tools om je beentraining uitdagend te houden en je bilspieren te laten groeien.

Beheers deze technieken en je wilt nooit meer een leg day overslaan.

https://www.youtube.com/watch?v=VAWsuhoBmxY&t=1s

 

Bericht om mee naar huis te nemen

Nu je een briefing van de profs hebt gehad over welke squatvariaties je in je leg day zou moeten verwerken, hoef je alleen nog maar naar de sportschool te gaan. Houd je gewicht in het begin licht om je techniek echt goed onder de knie te krijgen en vanaf daar verder te bouwen.

Abonneer je op het Myprotein YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van al onze Masterclasses.

Op zoek naar meer training tips?

BEKIJK DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein