Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Alex Beattie’s Return To The Gym | First Post-Lockdown Workout

Alex Beattie’s Return To The Gym | First Post-Lockdown Workout
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Zaterdag 25 juli was een grote dag voor sportschoolbezoekers in het Verenigd Koninrijk. Na maandenlang genoegen te hebben genomen met thuistrainingen en andere activiteiten, hebben sportscholen in het hele land eindelijk hun deuren voor het publiek heropend.

We wilden meer inzicht in hoe sportscholen er na de lockdown in het Verenigd Koninkrijk uitzien - dus lieten we onze atleten onze ogen en oren op de grond zijn en hun eerste gymervaring na de lockdown filmen.

Personal trainer en fitnesscoach, Alex Beattie, was er meteen weer bij op de eerste dag met een geweldige rug- en bicepsessie - en zoals je kunt zien, waren er social distancing- en ontsmettingsmaatregelen in de sportschool om iedereen veilig te houden.

Bekijk hoe het met hem ging in de onderstaande video.

https://youtu.be/6NIo6gEErhk

Zin om weer naar de sportschool te gaan?

Bekijk deze artikelen om het meeste uit je sessies te halen:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein