Supplementen

Topsnacks en supplementen voor onderweg

Nu de zomer ten einde loopt en we na de pandemie allemaal teruggaan naar meer normale routines, kan voeding even minder belangrijk zijn in alle chaos. Laten we eerlijk zijn, het is al te gemakkelijk om op het werk te lunchen in plaats van het de avond ervoor te maken, of erger nog, de lunch helemaal niet eten. We willen je de tools geven om voor je voeding te zorgen, zelfs op de drukste dagen.

Bereid zijn met voedzame, heerlijke snacks die je gewoon in je tas kunt gooien, is essentieel om weer in een routine te komen. Dus laten we enkele van onze favoriete snacks voor onderweg bespreken.

Multivitamin Gummies

Zonder twijfel de lekkerste manier om je vitamines en mineralen aan te vullen zijn Multivitamine Gummies. Hun natuurlijke aardbeiensmaak zorgt ervoor dat je ze nooit vergeet te nemen en ze zorgen ervoor dat je je topfit voelt met een mix van 11 essentiële vitamines, waaronder vitamine C, E, A, B6, biotine, foliumzuur en nog veel meer.

Vegan? Maak je geen zorgen, we hebben een veganistische versie voor je in de smaak Citroen.

Pre-workout shot

Als je direct na het werk naar de sportschool gaat, of gewoon geen tijd hebt om een ​​normale pre-workout te nemen, is de Pre-Workout Shot het perfecte alternatief.

Een kant-en-klare deskundige mix van pre-workout ingrediënten zoals cafeïne, creatine, AAKG en bèta-alanine om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor je workout, zelfs als je weinig tijd hebt.

Snacks, snacks, snacks.

Eiwit crisps

Wie houdt er niet van wat chips bij de lunch? Welnu, nu kun je je chips eten terwijl je ook een portie eiwitten binnenkrijgt.

Deze chips gebruiken soja-eiwit (ja, ze zijn veganistisch!) om 11 g eiwit te leveren in slechts 100 calorieën. Perfect om in je tas te gooien voor een eiwitboost halverwege de middag en om elke trek op kantoor te beteugelen.

Layered Bar

We konden onze favoriete snack niet overslaan: de Layered Bar.

Als je deze nog niet hebt geprobeerd, stop hem dan nu in je winkelmandje, je zult er geen spijt van krijgen. Met zes lagen textuur, smaak en voeding, levert de Layered Bar 20g eiwit en essentiële mineralen zoals calcium en koper op.

Natuurlijk leveren ze ook smaak. Ideaal voor een snack om 11 uur om je op het goede spoor te houden met je eiwit- en trainingsdoelen, en nog eens heerlijk ook!

Bericht om mee naar huis te nemen

Nu je gewapend bent met snacks en supplementen die perfect zijn voor onderweg, moet je klaar zijn voor succes met je doelen en beloften. Houd deze bij de hand en je zult je je fitness- en voedingsdoelen binnen de kortste keren bereiken.Monica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.