Supplementen

Self-Revive Maaltijdvervangende shakes zijn hier

Als je op mij lijkt, dan heb je wel eens meer dan één hele dag/nacht gamesessies gehad, omringd door afgedankte junkfoodverpakkingen en lege blikjes energiedrank. Het zijn deze gigantische gamesessies die de kern vormen van ons gameleven. Maar de tol die al dat junkfood op je lichaam kan hebben, moet je niet zo gemakkelijk over het hoofd zien. Dat is waarom, toen we gingen nadenken over wat voor soort voedingsproducten we voor gamers wilden maken, onze maaltijdvervangende shakes werden geboren.

Door: Danielle Hayes.

Wat zijn maaltijdvervangende shakes?

Mocht je dit soort producten nog niet eerder zijn tegengekomen, een maaltijdvervangende shake is precies wat er op het blikje staat (of het zakje, in dit geval). Het is een shake die je drinkt en die is gevuld met alle voedingsstoffen die je nodig hebt uit een maaltijd. Laten we in ons geval eens kijken waar dit uit bestaat:

  • 239 kcal
  • 18g eiwit
  • 5,3 g vezels
  • 27 vitamines en mineralen

Maar het beste deel? Het is snel en makkelijk te maken, en is ook nog eens gezond. Dat maakt het de perfecte maaltijd om te pakken als je midden in de rangen zit in Valorant, aan het plunderen bent in WoW of probeert de nieuwste Pokémon-game te versnellen.

Laten we nu eens nader kijken naar de vitamines en mineralen waarmee we onze maaltijdvervangende shakes hebben verpakt. We hebben zink dat bijdraagt ​​aan een normale cognitieve functie, vitamine A om een ​​normaal gezichtsvermogen te behouden (perfect wanneer je ogen uren en uren aan je scherm gekleefd zijn) en vitamine C om vermoeidheid te verminderen – zodat je aan de top van je game kunt blijven.

Waarom maaltijdvervangende shakes?

Iedereen hier bij Team Command is zelf een gamer, en we hebben allemaal geklaagd dat we het hele weekend alleen maar junkfood eten (zo ontdekte iedereen dat ik Cheetos eet met eetstokjes om mijn toetsenbord schoon te houden – pro-tip). We wisten dat er een betere manier moest zijn om gamen zonder constant te snacken. Toen ontstond het idee om een ​​maaltijdvervangende shake te maken.

We wilden gamers de voeding geven die ze nodig hebben zonder de game te hoeven verlaten om een ​​maaltijd te bereiden. En zo werd Self Revive geboren. We lanceren met twee heerlijke smaken: Chocolate Chip en Cereal Milk, beide gemaakt om je volgende gamesessie van brandstof te voorzien en je op je best te laten presteren.

Vond je dit artikel leuk?

LEES DIT OOK:

Hoe een streamer te worden

Gaming

Hoe een streamer te worden

2021-10-19 07:00:53van Myprotein

Reactietijd: hoe het te verbeteren voor gaming?

Gaming

Reactietijd: hoe het te verbeteren voor gaming?

2021-07-11 07:00:30van Myprotein

Muisgreepstijlen: welke zullen je naar de overwinning leiden?

Gaming

Muisgreepstijlen: welke zullen je naar de overwinning leiden?

2021-06-29 18:00:39van MyproteinMyprotein

Myprotein

Schrijver en Expert