Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Ontdek de Break Bar!

Ontdek de Break Bar!
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Het is een lange dag geweest, je zit met je oogleden nog maar half open en tuurt naar een helder computer scherm.. Je probeert je nog maar eens te concentreren.

Niets kan je nog redden, behalve ... Je reikt naar je bureaulade om er een chocolade reep eruit te halen.

We snappen het - je hebt die chocola nodig om je door de middag te slepen en je naar die gym sessie in de avond te brengen, maar moet die reep nou echt boordevol suiker zitten en weinig nutriënten hebben?

Nou, vanaf nu niet meer. We hebben een nieuwe reep om in je bureaulade te bewaren!

Maak kennis met de Break Bar.

Break Bar is een hogere eiwit-, minder suikerversie van je oude trouwe chocoladereep - en net zo lekker. Gemaakt met echte melkchocolade en een knapperige laag, zul je deze reep absoluut niet meer kunnen weerstaan..

Nog steeds niet overtuigd? Bekijk de geweldige voedingswaarden van de Break Bar ...

Het is 90% lager in suiker

Dat klopt, het heeft slechts 4,2 g suiker per 100 g, vergeleken met 51 g per 100 g bij een grote concurrent op de markt.

Het is glutenvrij

Als je een glutenintolerantie hebt, hebben we goed nieuws - onze Break Bar is volledig glutenvrij, in tegenstelling tot de concurrent in de supermarkt.

Het bevat meer eiwitten

Houd jezelf vol tot theetijd met een snack die zowel lekker als eiwitrijk is - perfect voor die beloning na de training, of met je middag koffie!

Bericht om mee naar huis te nemen

Kom gemakkelijk aan je macro's en stimuleer je humeur met een Break Bar - de enige snack die je nodig hebt om je door die vermoeidheid heen te helpen.

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein