Supplementen

Double Dough Brownie Is Eindelijk Vegan

Het is januari en voor veel mensen zullen de nieuwjaarsvieringen worden gevolgd door het inslaan van plantaardig producten voor Veganuary. We zouden je niet de maand kunnen laten beginnen zonder een heerlijke, eiwitrijke veganistische traktatie, toch? Dus heet de vegan Double Dough Brownie van harte welkom. Hier is alles wat je erover moet weten.

Wat is de Double Dough Brownie?

De Vegan Double Dough Brownie is de perfecte zoete traktatie om je onderweg een boost te geven. Laat je echter niet misleiden door het heerlijke browniedeeg, deze snack is erg macrovriendelijk met 13 g plantaardige eiwitten, 7 g vezels en weinig suiker.

Een koekjesdeegbasis, gegarneerd met kleverig brownie-eiwitdeeg, met een luxe laag karamel, allemaal omhuld met een laag veganistische chocolade. Perfect voor een opkikkertje in de middag (kopje thee optioneel).

Hadden we al gezegd dat er ook vier smaken zijn? Zo vind je jouw match made in brownie heaven. Kies uit Caramel Latte, Chocolate Orange, Chocolate Chip en Peanut Butter.

Belangrijkste voordelen

  • 13g plantaardig eiwit
  • 7 g vezels
  • Heerlijke, macrovriendelijke snack voor onderweg
  • Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken

Bericht om mee naar huis te nemen

Gooi een van deze in je tas en bereid jezelf voor op snacksucces, waar je ook bent. Of het nu gaat om een ​​opkikkertje in de middag op kantoor, een snack na de training of opgewarmd in de magnetron voor een macrovriendelijk toetje, met deze brownie zit je goed.

Op zoek naar meer? Bekijk dit ook:

Vegan Bodybuilding  | Voeding tip & tricks

Voeding

Vegan Bodybuilding | Voeding tip & tricks

2021-01-20 10:00:21van Grant Koch

Maak Veganuary een succes met deze supplementen

Supplementen

Maak Veganuary een succes met deze supplementen

2021-12-27 18:00:50van Myprotein

9 supplementen & snacks waarvan je niet wist dat ze vegan waren

Supplementen

9 supplementen & snacks waarvan je niet wist dat ze vegan waren

2022-01-06 11:00:14van Lauren DawesMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.