Recepten

Fitwaffle’s Festive High-Protein Chocolate Bark

Deze feestelijke chocolate barks zijn een van de gemakkelijkste traktaties die je maar kunt maken.

Het is de tijd van het jaar waarin het volkomen acceptabel is om voldoende chocolade in huis te hebben voor elk soort snack-noodgeval, toch? Of je nu zin ​​hebt in een opkikkertje na de training, een heerlijke koffiepauze in de ochtend of een toetje na het eten.

Deze feestelijke chocoladeschors uit de serie kerstrecepten van Fitwaffle is het perfecte middel om aan al die zoete verleidingen te voldoen, en het bevat een handige eiwitboost om je tegelijkertijd te helpen je macrodoelen te bereiken. Het is ook een geweldig idee voor zelfgemaakte kerstcadeaus – het kost weinig tijd om een ​​batch te maken en in te pakken om aan je vrienden en sportmaatjes te geven. Win-win.

Maakt 8 stuks

Ingrediënten

Methode

1. Bekleed eerst een bakplaat met papier. Giet de gesmolten Eiwitchocolade op het papier en strijk het glad met de achterkant van een lepel.

2. Voeg vervolgens klodders gesmolten white chocolate Protein Spread toe en gebruik een mes om een ​​wervelingspatroon door de melkchocoladebasis te creëren.

3. Voeg gehakte stukjes Layered Bar en peanut butter cups toe, bestrooi met versieringen en zet vervolgens 1 uur in de koelkast.

4. Snijd in stukjes en geniet direct of wikkel in cellofaan voor heerlijke zelfgemaakte cadeaus.

Probeer deze feestelijke recepten ook:

8 Gezonde Kerstrecepten voor 2022

Recepten

8 Gezonde Kerstrecepten voor 2022

2020-12-19 08:00:52van Lauren Dawes

Simpele Gingerbread Man-koekjes

Recepten

Simpele Gingerbread Man-koekjes

2021-12-14 07:00:47van Lauren Dawes

3-Ingredient Chocolade Cheesecake

Recepten

3-Ingredient Chocolade Cheesecake

2021-12-03 12:00:13van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 226
Total Fat 14.2g
Total Carbohydrates 11.8g
Protein 12.2g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.