Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Ginger Protein Pancakes | Voor Een Feestelijke Brunch

Ginger Protein Pancakes | Voor Een Feestelijke Brunch
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Het is officieel tijd om alle kerstversieringen en activiteiten te omarmen en dat betekent dat zelfs je ochtendpannenkoeken een feestelijke make-over krijgen.

Of je het flippen al eeuwen geleden onder de knie hebt gekregen of je bent een beetje voorzichtiger in de keuken, we kunnen garanderen dat dit recept een garantie is om succesvol te zijn (in de vorm van perfect gekookte pannenkoeken). En met slechts vier eenvoudige ingrediënten is het een gemakkelijke recept voor elke dag van de week.

Voor 1

https://youtu.be/OYNzieHML4M

Ingrediënten

Optionele toppings:

Methode

  1. Voeg eerst de banaan en eieren toe aan een blender en mix tot een glad mengsel.
  2. Voeg de eiwitten en de rolled oats toe en mix opnieuw (het toevoegen van de natte ingrediënten helpt om ervoor te zorgen dat geen van de droge ingrediënten aan de bodem van de blender blijven kleven).
  3. Verhit een beetje olie of boter in een middelgrote koekenpan en giet dan een kwart van het pannekoekbeslag in de pan. Als je dikkere pannenkoeken wilt, wacht dan ongeveer 15 seconden en giet er vervolgens een beetje meer over.
  4. Bak ongeveer een minuut, draai dan om en bak nog een minuut. Haal uit de pan en leg op een bord aan de zijkant.
  5. Herhaal dit met het resterende beslag tot je een stapel hebt. Top met je favoriete toppings - wij gingen voor suikervrije siroop en wat slagroom.

Voedingswaarde informatie

Calorieën471
Totaal vet14g
Totaal koolhydraten51g
Eiwit39g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein