Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Good-For-You Christmas Tiramisu

Good-For-You Christmas Tiramisu
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Als je genoeg hebt van alle gebruikelijke feestelijke lekkernijen, is het tijd om de desserts af te wisselen met deze suikerarme kersttiramisu. Op smaak gebracht met pittige sinaasappel en suikervrije en calorievrije FlavDrops, is dit een dessert dat je met trots kunt serveren aan je fitte fam. Het is zelfs besprenkeld met Eiwit Chocolade!

Het is ook een geweldige optie om niet te hoeven bakken voor degenen onder ons die rampzalig zijn in desserts. Doop gewoon de lange vingers en leg het op een laag! Maak binnen een paar minuten een dessert dat eruitziet en smaakt alsof je er uren over hebt gedaan.

Voor 10

https://youtu.be/iPQLMc20Hu0

 

Ingrediënten

Methode

1. Doe de koude koffie in een grote kom, doop de lange vingers in de koffie en leg ze in een ovenschaal zodat je een gelijkmatige laag van doorweekte vingers langs de bodem krijgt.

2. Voeg in een aparte kom de ricotta, amandelmelk, FlavDrops en sinaasappelschil toe en klop tot een gladde massa.

3. Voeg het mengsel toe aan de bovenkant van de lange vingers en leg er nog een laag met koffie gedrenkte lange vingers bovenop. Herhaal tot je klaar bent.

4. Rasp en strooi de Eiwit Chocolade over de hele bovenkant, zet 30 minuten in de koelkast en geniet dan!

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein