Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Drumstick Clear Whey Isolate Frozen Yoghurt Treats

Drumstick Clear Whey Isolate Frozen Yoghurt Treats
Lauren Dawes
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Als je een zoetekauw bent, heb je ons Swizzels-assortiment in je leven nodig.

We zijn een samenwerking aangegaan met dit iconische zoete merk om je enkele van onze eiwitrijke bestsellers te brengen in smaken uit je kindertijd - ja, we hebben het over Drumstick, Refreshers en Love Hearts. Bekijk hier meer over het assortiment.

Beter nog, onze favoriete receptenkoningin @healthy_floflo heeft een heerlijk eenvoudige manier bedacht om een ​​eiwitrijke bevroren yoghurttraktatie te maken met zowel de Drumstick-gearomatiseerde Clear Whey Isolate als onze Layered Protein Bar. Verdubbel de smaak, verdubbel de nostalgie.

Je hoeft letterlijk maar een paar lepels van je favoriete yoghurt toe te voegen (en misschien wat confetti-hagelslag als je er zin in hebt) en in een mum van tijd heb je een onweerstaanbaar zoete snack die je trek bevredigt en tegelijkertijd behoorlijk macrovriendelijk is..

Maakt 8 stuks

https://youtu.be/35Idh-_HD6s

Ingrediënten

  • 300 g 0% vet Griekse yoghurt
  • 1 scoop Clear Whey Isolate (Drumstick)
  • ½ Layered Protein Bar (Drumstick)
Optionele toppings:
  • Swizzels Drumstick Squashies
  • Confetti hagelslag

Methode

1) Meng de yoghurt en Clear Whey Isolate met drumsticksmaak tot een gladde massa en giet het vervolgens in een met bakpapier beklede ovenschaal of vriezerbestendige container.

2) Werk af met plakjes Layered Protein Bar en als je er zin in hebt, voeg dan wat Drumstick Squashies toe samen met wat kleurrijke confetti-hagelslag.

3) Laat minimaal 3 uur in de vriezer staan, haal ze eruit en snijd ze in heerlijke hapklare stukjes. Geniet direct of bewaar enkele dagen in de vriezer.

Voedingswaarde per stukje:

Calorieën Eiwitten Koolhydraten Vetten
Zonder toppings 45 7.6 g 2.4 g 0.5 g
Met toppings 63 7.7 g 6.2 g 0.7 g

Genoten van dit recept?

PROBEER DIT OOK:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein