Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Chocolate-Coated Coconut Protein Squares

Chocolate-Coated Coconut Protein Squares
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Bountyliefhebbers, deze is voor jullie.

Deze heerlijke chocolate coconut protein squares zijn zeker het proberen waard, vertrouw ons daar maar op. Ze zijn gemaakt door dé maker van gezonde recepten, Flo, met alleen maar natuurlijke ingrediënten en twee van onze best verkochte producten: Impact Whey Protein en onze heerlijke milk chocolate Protein Spread.

Het resultaat is een rijke en kleverige traktatie die een indrukwekkende 10 g eiwit per portie levert -als je het hebt over een lekkere manier om je eiwitten binnen te krijgen (en iets zoets te eten).

Maakt 9

https://youtu.be/92idbnghoQs

Ingrediënten

Methode

1) Voeg de amandelen, dadels, cacaopoeder en melk toe aan een keukenmachine en mix tot een goed gemengd mengsel.

2) Giet het mengsel vervolgens in een bakblik of een Tupperware-voedselcontainer. Gebruik de achterste lepel om een ​​gelijkmatige, platte laag te creëren. Zet opzij.

3) Voeg vervolgens de yoghurt, de geraspte kokos en het eiwitpoeder toe aan een kommetje en meng het geheel goed door elkaar.

4) Giet nu het kokosyoghurtmengsel over de basislaag die al in je bakvorm of bakje zit. Gebruik een lepel om het gelijkmatig glad te strijken en bevries dan 2 uur.

5) Als de 2 uur voorbij zijn, bereid je je laatste laag voor door de Protein Spread te smelten - je moet dit geleidelijk doen met een glazen kom boven een pan met kokend water.

6) Giet de gesmolten chocolade Protein Spread over de bevroren kokosyoghurtlaag en strijk glad zodat deze gelijkmatig bedekt is. Zet 1 uur in de vriezer.

7) Als ze klaar zijn om te eten, haal ze dan uit de vriezer en snij ze in vierkanten. Geniet er meteen van en bewaar de overgebleven squares tot 5 dagen in de koelkast.

Voedingswaarde informatie

Calorieën216
Totaal vet12g
Totaal koolhydraten13g
Eiwit10g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein