Onze atleten

Eddie Hall en Zack George gaan de strijd aan in 5 fitnessuitdagingen

Heb je je ooit afgevraagd wat er zou gebeuren als een van ’s werelds sterkste mannen het tegen een functionele fitnessheld zou opnemen? We besloten Eddie ‘The Beast’ Hall het te laten opnemen tegen Zack George, de sterkste man van het VK, in een reeks intense fitnessuitdagingen.

Ok, ze zijn eigenlijk het tegenovergestelde van serieus, maar dat maakt ze een stuk grappiger.

Kijk hoe Zack en Eddie elkaar een paar moppen proberen te vertellen zonder te lachen, zo snel mogelijk een eiwitshake proberen te drinken en een downward dog yoga pose proberen….

Wij kunnen je verzekeren; deze strijd wil je niet missen…

Vond je dit leuk?

BEKIJK DIT OOK:

Eddie Hall stompt Ryan Terry met ‘100% kracht

Onze atleten

Eddie Hall stompt Ryan Terry met ‘100% kracht

2021-05-22 07:00:57van Monica Green

Eddie Hall legt uit waarom de locatie voor de 'zwaarste bokswedstrijd ter wereld' is gewijzigd

Onze atleten

Eddie Hall legt uit waarom de locatie voor de 'zwaarste bokswedstrijd ter wereld' is gewijzigd

2021-07-23 14:00:04van Monica GreenMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.