Recepten

BCAA-ijsrecept | De meest verfrissende manier om je BCAA’s in te nemen

Probeer BCAA-ijsblokjes en met frambozencitroen doordrenkt koolzuurhoudend water te maken voor een verfrissende traktatie die je het hele seizoen in topconditie houdt.

Maakt: 1 kan

Ingrediënten

Method

  1. Combineer BCAA-poeder met water en giet de vloeistof in ijsblokjesbakjes. Bevries minimaal 4 uur.

     

  2. Eenmaal bevroren, doe het bruiswater met verse frambozen, schijfjes citroen en verse munt in een kan en voeg veel ijs toe, laat het 5 minuten trekken.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 18
Aantal koolhydraten 4g
Eiwitten 1g

Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Clear Whey Mojitos 2 Ways

Recepten

Clear Whey Mojitos 2 Ways

2021-08-21 14:00:32van Lauren Dawes

Perzik-Mango BCAA Mojito Mocktail Recept

Recepten

Perzik-Mango BCAA Mojito Mocktail Recept

2022-04-17 07:00:22van Jennifer Blow

Clear Whey Popsicles | Zo Koel Je Af Na Je Training

Recepten

Clear Whey Popsicles | Zo Koel Je Af Na Je Training

2021-06-07 13:30:28van Lauren DawesJennifer Blow

Jennifer Blow

Schrijver en Expert

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.