Onze atleten

Zesvoudig Mr Olympia-deelnemer Ryan Terry deelt zijn geheimen

Heb je je ooit afgevraagd wat er voor nodig is om de top van bodybuilding te bereiken? Nou, Ryan Terry kan daar zeker antwoord op geven.

Na 12 jaar in het vak en 6 keer te hebben deelgenomen aan de grootste bodybuildingcompetitie ter wereld, The Olympia, heeft Ryan echt alles meegemaakt en gezien.

Hij concurreerde met de grootste en beste namen in de branche, maar vandaag deelt hij wat inside-informatie over hoe hij zich voorbereidt op wedstrijden en wat er nodig is om de top te bereiken.

Kijk hieronder om dit alles en meer te ontdekken…

Wil je meer zien van Ryan?

BEKIJK DIT OOK:

Eddie Hall stompt Ryan Terry met ‘100% kracht

Onze atleten

Eddie Hall stompt Ryan Terry met ‘100% kracht

2021-05-22 07:00:57van Monica GreenEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Schrijver en Expert

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.