Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

The Deal Genius brengt rust in de chaos van Black Friday

The Deal Genius brengt rust in de chaos van Black Friday
Monica Green
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Het is weer zover, tijd voor Myprotein om te doen waar we goed in zijn: Black Friday.

Toch doen we sommige dingen anders. We willen namelijk geen paniekaankopen. Nee nee. Dit jaar brengt Myprotein rust in de chaos van Black Friday.

Maak kennis met The Deal Genius. De eerste daad van kalmte - Black Friday verlengen tot heel november. Geen paniek als je internet op 25 november uitvalt.

The Genius brengt je in november vier weken lang elke dag aanbiedingen, 28 dagen waanzinnige aanbiedingen. Dat is shoppen op een manier dat het in je schema past.

Ik weet zeker dat je veel vragen hebt. Maar maak je geen zorgen, we hebben alle antwoorden hieronder. Hier is alle informatie over Myprotein Black Friday 2022, zodat je kunt relaxen en uitchecken.

Spring naar:

Myprotein Deal Genius black friday

Wat is Myprotein Black Friday?

Black Friday is traditioneel de vrijdag na Thanksgiving in de VS, de laatste vrijdag van november.

Dit jaar breiden we het Black Friday-plezier uit tot een hele maand, met activiteiten van 1 november tot en met Cyber ​​Monday op 28 november.

Wanneer is Myprotein Black Friday?

Hoewel we de hele maand november Black Friday-activiteiten houden, valt Black Friday zelf op 25 november 2022. We hebben de hele maand tal van aanbiedingen en kortingen, maar je weet dat we op vrijdag de 25e nog meer voor je in petto hebben.

App-exclusieve dagelijkse aanbiedingen

Als je de Myprotein-app nog niet hebt, is dit het moment om op downloaden te klikken.

In november hebben we een week met dagelijkse aanbiedingen, alleen voor app-gebruikers. Verwacht grote kortingen op je favoriete producten - je wilt niets missen, dus download de app en zet je meldingen aan.

Exclusieve Ambassador-deals

Onze ambassadeurs krijgen ook exclusieve kortingen op hun socials, zodat je in november nog meer geld kunt besparen op onze producten. We kunnen je de details nog niet vertellen ... maar houd onze en hun socials de hele maand in de gaten, zodat je het niet mist.

Nieuwe artikelen

Om onze favoriete tijd van het jaar te vieren, lanceren we in november gloednieuwe producten, waaronder supplementen en kleding. Ze zijn voorlopig een geheim, dus je moet je ogen openhouden ...

Bericht om mee naar huis te nemen

Dat was maar de top van de ijsberg. Er is dan ook heel veel gaande in november hier bij Myprotein. Nieuwe producten om te proberen, frisse nieuwe kleding om je garderobe mee te vullen en megakortingen en deals, allemaal begeleid door onze eigen Deal Genius om je waanzinnige aanbiedingen te bieden.

Volg ons op Instagram op de hoogte te blijven van alles wat met Black Friday te maken heeft. Ontspan en geniet.

Meer zien van Myprotein?

BEKIJK DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein