Mentale kracht

Ontspan met onze De-Stress Playlist

Het Global Emotions Report van Gallup in 2020 meldde dat “40% van de volwassenen wereldwijd veel stress ervaren – een record”(1). Dagelijkse stress kan leiden tot psychische problemen als je geen stappen onderneemt om te ontspannen.

Onze afspeellijst lost niet alles op, maar het is misschien net wat je nodig hebt na een lange dag om je gedachten even uit te zetten.

Dus, neem een bad, steek de kaarsen aan en druk op play.

Bericht om mee naar huis te nemen

Hopelijk heeft deze afspeellijst je eraan herinnerd om even uit te schakelen en op te laden. Als je psychische problemen hebt, praat dan altijd met een professional.

Lees deze artikelen ook:

8 manieren om te ontstressen

Mentale kracht

8 manieren om te ontstressen

2021-04-09 15:45:10van Monica Green

Behaal je stappendoel met onze ultieme wandel playlist

Motivatie

Behaal je stappendoel met onze ultieme wandel playlist

2021-04-02 14:00:44van Monica Green

Krijg een Boost Met Onze Nieuwe Impact Week Playlist

Motivatie

Krijg een Boost Met Onze Nieuwe Impact Week Playlist

2021-05-29 10:30:38van Monica Green


  1. https://www.gallup.com/analytics/349280/gallup-global-emotions-report.aspx


Monica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.