Ga door naar belangrijkste inhoud
Kleding

Curve is terug – en beter dan ooit | Leggings die je moet hebben

Curve is terug – en beter dan ooit | Leggings die je moet hebben
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Het wachten is voorbij - je favoriete legging is terug en beter dan ooit.

Iedereen heeft dat ene paar leggings dat ze haast automatisch aantrekken naar de sportschool - van die leggings die je alleen in de was doet als het écht moet. Nou, onze Curve Leggings gaan zo'n paar worden.

De Curve Leggings hebben niet alleen een super mooi naadloos ontwerp, met een ondersteunende hoge tailleband en contourende gebreide panelen - ze hebben tevens prestatiekenmerken om elke training te volbrengen. De leggings zijn zweetafvoerend en bieden betere dekking zodat je je geen zorgen hoeft te maken bij je squats. Kortom, ze zien er goed uit én zijn functioneel.

De leggings zijn beschikbaar in vier kleuren en zijn een perfecte match voor al je training tops.

 

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein