Onze atleten

Een week op het internet | ‘S Werelds sterkste baby- en vurige deadlifts

Laten we eerlijk zijn, een dag op internet is lang, laat staan ​​een week. Het kan moeilijk zijn om de eindeloze lijst met platforms bij te houden, en je wilt geen tijd verspillen aan het proberen… Maak je geen zorgen, we zijn er voor je.

Welkom bij een compilatie van enkele van de beste virals die de afgelopen week uit de wereld van sport, fitness en voeding zijn voortgekomen – en sommige moet je gewoon zien!

Elite-flex

De veiligheidsaankondigingen in de beveiliging van de luchthaven van Tokio hadden moeten luiden ‘verwijder alle riemen, horloges en medailles’.

Al het harde werk en de vastberadenheid die nodig is om een ​​atleet te zijn – wij zouden die van ons ook niet willen afdoen. Gefeliciteerd Kelsey Mitchell.

Indoor skydiven..

https://www.tiktok.com/@drakesnow22/video/6996771562930097414

We hopen oprecht dat dit net zo eenvoudig is als het lijkt, of we hebben geld verspild aan het boeken van indoor skydiving-tickets.. Gaan we dubbel naar het lichaam van spiderman kijken?

Met al die adrenaline zou je denken dat skydiven enorm calorieën verbrandt, maar het verbrandt er eigenlijk maar 5 voor een skydive van 60 minuten(1) … niet zo veel dus..

‘S Werelds sterkste… Baby?

https://tiktok.com/@truerebel88/video/6999398243121515782

Deze eenjarige slaagde erin om een ​​medicine ball van 7 kilo op te pakken, zijn vorm zou wat beter kunnen, maar @tomstoltmanofficial je moet je World’s Strongest Man-titel in de gaten houden.

Even serieus, we raden af ​​om kleine kinderen mee te nemen naar de sportschool of ze te omringen met apparatuur die gevaarlijk voor ze is.

We hebben wat pre-workout nodig…

*Voegt aan to-do list toe hoe je explosieve push-ups kunt doen*, maar dat is niet wat we willen leren in een sportschool vol mensen… ouch.

Chris Tavita laat het er zo gemakkelijk uitzien.

Probeer dit niet thuis, in de sportschool of waar dan ook.

Ken je dat gevoel na een goede set deadlifts waarbij je handen voelen alsof ze in brand staan? Ruim op zijn laatste dag voor zijn pensionering duwde voormalig brandweerkapitein Ed Kranski dat naar een nieuw niveau.

Een vlammende 265 kg deadlift…

Oorspronkelijk gepost in 2017, is het onlangs weer viraal gegaan. Dat is zeker een manier om met een rookwolk de deur uit te gaan.

Eet als een kampioen

Israel Adesanya heeft de wereld een kijkje gegeven achter het gordijn van een elitedieet… het zal je misschien verbazen.

Zoals Stylebender zegt: “Ik eet voor smaak en comfort. Het voelt nog lekkerder als ik het zelf maak, erg de moeite waard.”

We zijn hier voor die aanpak; eet om van te genieten, niet alleen om te tanken, en plan je trainingen daarna om jezelf op het goede spoor te houden.

Dry scooping tot

https://tiktok.com/@danispamss3000/video/6967483378295753990

Deze trend houdt niet op! We willen gewoon onze pre-workout met water hebben.

De arme man leek enthousiast, maar we zijn blij om te zien dat deze video stopte voordat hij het daadwerkelijk innam..

Sorry dat ik de buzzkills ben, maar doe niet aan dry scoopen – volg altijd de instructies voor het gebruik van je supplementen.

Patent aangevraagd…

https://tiktok.com/@elysemyers/video/7000745514194963717

10.000 stappen zullen zo wel makkelijk te halen zijn. Deze bureaus zouden in alle kantoren een optie moeten zijn.

Dit kan problematisch zijn als je té veel opgaat in je werk en vergeet je voeten te bewegen… daarom moet je altijd het veiligheidslabel gebruiken.

Erg bevredigend..

https://tiktok.com/@scuffedpowerlifting/video/6954437740092034309

Natuurlijk kun je vaten gooien, maar kun je ook een vat vangen?

Bryan Shaw gooit vaten van 55 pond over zijn schouder alsof het zakken met veren zijn, en het is vreemd genoeg zelfs beter om dit achteruit te bekijken.


  1. https://captaincalculator.com/health/calorie/calories-burned-skydiving-calculator/#:~:text=A%20person%20weighs%20180%20pounds%20%2881.65kg%29%20and%20skydives,60%20minutes%29


Emily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.