Ga door naar belangrijkste inhoud
Mentale kracht

Myprotein-medewerkers delen hun beste tips voor het thuiswerken

Myprotein-medewerkers delen hun beste tips voor het thuiswerken
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Zoals de meeste mensen die gewoonlijk op kantoor zaten, hebben we bij Myprotein de overstap gemaakt naar thuiswerken. We zullen niet ingaan op de reden waarom de meesten van ons onze bureaustoel hebben ingeruild voor de bank (dat heb je het afgelopen jaar waarschijnlijk genoeg gehoord), maar we dachten dat het leuk zou zijn om enkele van de tips & trucs te delen die we dit jaar hebben geleerd.

Nadat we het team hadden rondgevraagd naar hun nieuwe gewoonten die het thuiswerken gemakkelijker dan ooit maakten, stelden ze zeker niet teleur. We geven hier al hun beste adviezen voor een productieve, (en zelfs plezierige) dag op het werk.

Dus als je een SOS nodig hebt voor het thuiswerken, laat het Myprotein-team je dan helpen.

Lauren's tips

1. Werk indien mogelijk in een andere ruimte dan waarin je je vrije tijds activiteiten doet (dus niet in je slaapkamer!)

2. Zorg ervoor dat je het huis minstens één keer per dag verlaat, ook al is het maar voor 5 minuten. Een wandeling in de ochtend voor het werk is een leuke manier om de dag te beginnen als je wat eerder uit bed kunt komen (en het voelt bijna als 'woon-werkverkeer'!)

3. Trakteer jezelf op een takeaway koffie of iets lekkers op vrijdag, of elke andere dag waarop je een boost nodig hebt.

Jen's tips

1. Probeer tijdens de lunch naar buiten te gaan in de zon (of motregen als je in België bent), vooral als het gebied waarin je werkt niet veel natuurlijk licht krijgt.

2. Probeer tijd vrij te maken om met mensen te chatten (geen werkvergaderingen) om de kantoorchat te krijgen die we op dit moment missen.

3. Zorg voor een routine en probeer op regelmatige tijden op te staan!

Alix's tips

1. Doe regelmatig 5 minuten strekoefeningen gedurende de dag, vooral als je geen zin hebt om te gaan wandelen.

2. Probeer indien mogelijk de normale werktijden aan te houden, zodat je een normaal evenwicht tussen werk en privé kunt behouden.

3. Zet de tv overdag niet aan.

Oli's tips

1. Koffie zetten als ik opsta, geeft me iets om 's ochtends naar uit te kijken terwijl ik e-mails doorneem.

2. Zorg ervoor dat ik 's avonds tijd vrijmaak om tot rust te komen en mijn laptop in de kamer waar ik werk te laten in plaats van in mijn slaapkamer, zodat ik me goed kan uitzetten.

3. Voor mezelf een trainingsplan opstellen zodat ik structuur heb in mijn avonden en iets om naar uit te kijken.

Iona's tips

1. Verdeel de dag met kleine klusjes (afwassen, wassen, snel stofzuigen), zodat je een pauze hebt.

2. Beloon jezelf voor het voltooien van taken die je uitstelde.

3. Bel een vriend tijdens je lunchpauze.

4. Neem elk uur een pauze van 5-10 minuten om je hersenen op te frissen.

Emmi's tips

1. Reserveer tijd voor je dag om op te staan ​​en je uit te strekken, een drankje te maken en iets te doen wat je leuk vindt.

2. Ik probeer een lunchuurtje te reserveren om door mijn flat te lopen, iets te eten en wat te drinken.

3. Ik zorg ervoor dat ik tijdens mijn lunch mijn laptop sluit en de radio aanzet zodat mijn hersenen ergens anders heen gaan - anders hoor ik alleen e-mails die in mijn inbox komen en neem ik geen volledige pauze.

Bericht om mee naar huis te nemen

Maak dus tijd vrij voor wandelingen, boek de hele dag goede pauzes waar je de benen kunt strekken en zorg ervoor dat je laptop op slot blijft als je deze 's avonds hebt afgesloten. Blijf trainen en geniet van die eerste slok van je ochtendkoffie. Nu je gewapend bent met een arsenaal aan tips voor thuiswerken, is het tijd om dit in de praktijk te brengen.

We wedden dat je productiever dan ooit tevoren zult zijn.

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein