Kleding

Comfort voor moeder & baby in MP Mama

Er is geen goede reden waarom vrouwen moeten stoppen met sporten als ze zwanger zijn. Maar het is frustrerend dat hoogwaardige, betaalbare actieve zwangerschapskleding moeilijk te vinden is. Om het gat in de markt te helpen vullen, heeft Myprotein gewerkt aan een zwangerschapscollectie zodat aanstaande moeders comfortabel én in stijl kunnen trainen – MP Mama.

Het gebrek aan gymkleding voor zwangere vrouwen kan te wijten zijn aan de misvatting dat vrouwen niet zouden moeten trainen tijdens de zwangerschap. Hoewel het waar is dat aanstaande moeders misschien wat rustiger aan willen doen, is helemaal stoppen echt niet nodig. Dat wil niet zeggen dat je ook elke dag moet trainen – de sleutel is om naar je lichaam te luisteren en te doen wat goed voor je is.

MP Power Zwangerschapslegging voor dames

Een legging van goede kwaliteit is essentieel voor iedereen, zwanger of niet. Maar als je zwanger bent, heb je veel meer nodig van je legging: extra rekbaarheid, extra comfort, meer bewegingsvrijheid en niet te beperkend of samendrukkend, vooral over de buik. De Power Maternity Leggings doen dat allemaal.

Gemaakt met zweetafvoerende technologie en met kledingvezels met een hydrofiele afwerking, wordt vocht afgevoerd om je lichaam koel, droog en comfortabel te houden. En zoals je zou verwachten, zijn ze gemaakt met een hoge tailleband om ondersteuning te bieden over de buik zonder het gebied te comprimeren. En het mooiste is: het verstelbare elastiek aan de rand van de tailleband zorgt ervoor dat dezelfde legging met je meegroeit tijdens je zwangerschap.

De voordelen houden daar niet op: er is ook een verborgen zak in de tailleband voor je telefoon, zijvakken van mesh voor extra opbergruimte en stretchstof om ervoor te zorgen dat je niet wordt beperkt.

MP Power zwangerschaps-/voedings-sportbeha voor dames

Niet alleen hier om je te voorzien van een bijpassende set tijdens je zwangerschap, maar ook perfect voor de borstvoedingsfase – als dit de route is die je kiest. Je kunt rechtstreeks van de sportschool naar de verpleging naar de winkels gaan zonder dat je van outfit hoeft te wisselen. Gemak is de sleutel, vooral als je een kleintje hebt. Met een gemakkelijk los te maken voedingssluiting, binnenste bescheiden laag en binnenband, ben je in een oogwenk klaar om te voeden.

En we hebben stijl niet opgeofferd voor functie. Deze sportbeha heeft het allebei: met zijn stijlvolle gekruiste rug en ronde hals ben je het best gekleed in de sportschool.

PT-reviews

Sommige van onze PT’s hadden het geluk om de eerst kledingstukken van het assortiment te passen. We hebben ze gevraagd om hun mening te geven.

Heb je problemen met het vinden van geschikte zwangerschapskleding, specifiek voor de sportschool?

“Ik vind wel degelijk problemen. Het is echt moeilijk om dingen te vinden die bij je passen. Ik heb deze collectie nu een tijdje gehad en heb het op kwaliteit getest en het is zo comfortabel. Het zit lekker hoog op je buik. Dit is omdat een normaal bereik in het midden van je maag zit en je iets nodig hebt om de hele buik te bedekken. Dat is moeilijk te vinden, maar de industrie wordt steeds beter. Ook met de nieuwe MP-bh’s kun je hem afhaken en ook borstvoeding geven.”

“Er is gewoon echt niet genoeg op de markt. Ik heb al eerder grotere maten gekocht, die uiteindelijk op de buik passen, en dan heb je echt flodderige benen. Het is echt moeilijk om actieve zwangerschaps- en gymkleding te vinden.”

Waarom hou je van MP zwangerschapskleding?

“Oh mijn god, want het voelt gewoon geweldig. Als kleine zakjes van de hemel en wolken op mijn huid. Echt comfortabel, niet beperkend. Ik ben verliefd op deze sportbeha die eigenlijk ook een voedingsbeha is, die ik letterlijk nog nooit heb gezien. Voor mij, als PT, betekent dit dat ik van mijn werk naar het voeden van de baby kan gaan – en ik draag niet elke dag veel verschillende outfits. Ik kan het dragen voor een kopje koffie, voor de lunch en voor de training.”

Bericht om mee naar huis te nemen

Deze collectie is geweldig voor comfort en bewegingsvrijheid tijdens je zwangerschapsworkouts. Onze PT’s vonden het geweldig; wij hopen jij ook.

Bekijk hier meer van MP.

Op zoek naar meer kleding artikelen?

BEKIJK DIT OOK:

Curve is terug - en beter dan ooit | Leggings die je moet hebben

Kleding

Curve is terug - en beter dan ooit | Leggings die je moet hebben

2019-10-24 06:00:20van Lauren Dawes

5 kenmerken van Velocity 2.0 die je run zullen veranderen

Kleding

5 kenmerken van Velocity 2.0 die je run zullen veranderen

2021-02-11 18:00:23van Monica Green

A/WEAR | De Introductie Van Onze Sustainable Training Range

Kleding

A/WEAR | De Introductie Van Onze Sustainable Training Range

2020-07-13 15:00:44van Lauren DawesEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.