Gaming

Healthy Gamer Series: de perfecte gaming-setup

Door: Danielle Hayes.

We kennen allemaal het stereotype van hoe een “gamer” eruit ziet, toch? Opgesloten in onze kelder, Cheeto stof op ons shirt en dagenlang verborgen voor zonlicht. En hoewel dat misschien nog steeds gebeurt wanneer we nieuwe releases krijgen, is de gamer van vandaag niet zo kluizenaar en ongezond als mensen misschien denken. Met de opkomst van games zoals Ring Fit Adventure en Beat Sabre die ons actief houden terwijl we gamen, en we gezonde voeding hebben die ons in lange sessies op de been houdt, begint de ‘gezonde gamer’ de nieuwe norm te worden.

Dus als je jezelf tijdens het gamen gezond wilt houden, zonder dat het ten koste gaat van je prestaties, hebben we hier alle tips die je nodig hebt!

Een goede gamestoel

Lange gamesessies kunnen flinke schade aanrichten aan je rug als je niet goed wordt ondersteund. Daarom is het eerste wat op onze lijst staat om een ​​gamestoel van goede kwaliteit te kopen. Er zijn genoeg merken die geweldige gamestoelen maken, maar persoonlijk ben ik dol op Secretlab. Ik heb nu een van hun stoelen (en al meer dan een jaar) en ik ga nooit meer terug. Bovendien hebben ze een enorm scala aan ontwerpen, dus je kunt er een kiezen die voor jou werkt, of je nu een K/DA-fan bent, van DC-strips houdt of FOR THE HORDE wilt vertegenwoordigen!

Je monitor

Het hebben van een goede monitor betekent dat je je ogen helpt beschermen tegen overbelasting, en betekent ook dat je snel genoeg kunt reageren op de bewegingen van je vijand. Veel geweldige gamingmonitors worden nu geleverd met ingebouwde functies om vermoeide ogen te verminderen, zoals anti-flicker technology en blue light filters, dus het is de moeite waard om te investeren in een monitor die die heeft.

Pauzes nemen

We weten allemaal hoe geweldig die nachtelijke gamesessies kunnen zijn, maar regelmatig pauzeren is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor je gameprestaties. Elk uur moet je een paar minuten de tijd nemen om op te staan, je uit te rekken en je houding te controleren. Vertrouw ons, je topscores en je lichaam zullen je er dankbaar voor zijn.

Je voeding

Nu weet ik dat we vooringenomen zijn, maar het hebben van de juiste voeding achter je spel kan een enorm verschil maken. Onze producten bevatten niet alleen cafeïne en Cognizin om je reactietijden te verbeteren en die headshots te maken, ze bevatten ook gespecialiseerde ingrediënten die zijn ontworpen om vermoeide ogen te voorkomen (wat betekent dat je langer kunt gamen).

En luister, ik weet hoeveel we allemaal houden van een lange gamesessie met chips en junkfood, maar goed eten kan ook echt helpen bij het gamen. Dus pak af en toe iets gezonds, oké? Doe het voor ons..

Sporten en gamen

Gamen is meestal een zittende hobby, maar wat lichaamsbeweging tussendoor kan een enorm verschil maken voor je gezondheid en je spelprestaties. We weten allemaal hoe belangrijk lichaamsbeweging is als het gaat om de algemene gezondheid, maar wist je dat het ook echt kan helpen om je spelprestaties te verbeteren? Je zult zien dat je reactietijden verbeteren en je vermogen om je langer te concentreren. Dus ga erop uit en kom in beweging!

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Gaming supplementen | Verbeter je Game Skills

Supplementen

Gaming supplementen | Verbeter je Game Skills

2020-12-09 04:00:19van Claire Muszalski

Reactietijd: hoe het te verbeteren voor gaming?

Gaming

Reactietijd: hoe het te verbeteren voor gaming?

2021-07-11 07:00:30van Myprotein

Muisgreepstijlen: welke zullen je naar de overwinning leiden?

Gaming

Muisgreepstijlen: welke zullen je naar de overwinning leiden?

2021-06-29 18:00:39van MyproteinMyprotein

Myprotein

Schrijver en Expert