Ga door naar belangrijkste inhoud
Mindset

8 Million Strong – Dit Is Onze Community

8 Million Strong – Dit Is Onze Community
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

We hebben 8 miljoen mensen bereikt - dit vieren we met alle mensen die ons hebben gebracht waar we nu zijn.

Als onderdeel daarvan spraken we met enkele van de meest inspirerende mensen in onze community om hun verhalen over persoonlijke vooruitgang te horen en te ontdekken wat fitness voor hen betekent.

Panicos Yusuf

“Elk vechtkamp en gevecht heeft zijn eigen uitdaging. Niet alleen het gevecht zelf, maar het hele 6 weken durende proces. Gedurende die tijd offer ik tijd met mijn gezin op, ik verlies gewicht zodat ik altijd honger heb loop onderweg verwondingen op.Na een gevecht heb ik diverse blessures waar ik mee moet dealen. terwijl ik doorga met lesgeven en blijf trainen in de sportschool - ik heb een gebroken hand, gebroken oogkas, gekneusde schenen, verschillende snijwonden en kneuzingen opgelopen. "

Panicos is een van de grootste namen in het Britse Muay Thai, met indrukwekkende hoogtepunten in zijn carrière, waaronder het zijn van tweevoudig Muay Thai-wereldkampioen. Hij was altijd een sportief kind en probeerde alles wat voor hem beschikbaar was, totdat hij het Thaise boksen vond en het zijn passie werd.

Hij besteedt nu de helft van zijn tijd met competitief vechten en de andere helft als hoofdcoach in zijn vechtsportschool, All Powers Gym.

“Ik wil doorgaan met vechten in One Championship, meer overwinningen boeken en top tegenstanders bevechten en blijven werken aan mijn persoonlijke groei en fitheid. Ik wil ook mijn sportschool laten groeien en meer kinderen en volwassenen helpen fit te worden en leren zichzelf te pushen. ”

Mark Ross

“Ik heb fitness altijd als een levensstijl benaderd en ik geloof dat iedereen dat zou moeten doen. Het moet niet worden gezien als iets dat je alleen moet doen om je uiterlijk te veranderen, het moet worden betrokkenom je te helpen met je algehele gezondheid, mobiliteit, kracht en mentaliteit - de positieve effecten van regelmatig trainen zijn eindeloos. "

Van jongs af aan heeft Mark altijd op hoog niveau sport gespeeld, met name voetbal. Hij is vervolgens gescout om vervolgens naar de universiteit in Amerika te gaan, waar hij al snel ontdekte dat hij supergericht moest trainen voor zijn atletische prestaties. Er werd van hem verwacht dat hij twee, soms drie keer per dag trainde in het voetbalteam en het was van daaruit dat hij 'de bug ving'.

Toen hij terugkeerde naar de UK, ging hij meteen naar een PT-kwalificatie. Een van zijn grootste prestaties was om in enkele van de meest gerespecteerde fitness- en stijlpublicaties in de UK te verschijnen, waaronder Men's Health en Mr Porter.

"Persoonlijk ben ik het meest trots om mijn geweldige klanten over de hele wereld te kunnen helpen hun droomlichamen te bereiken en dat op een duurzame manier. Dat betekent genieten van de belangrijke dingen in het leven, en tegelijkertijd een sterk, slank, gezond lichaam bereiken dat net zo goed presteert als het eruit ziet. ”

Laura Todd

“Toen ik aan mijn fitness journey begon, voelde ik me zwak - zowel fysiek als mentaal. Hoewel ik me extern presenteerde als zelfverzekerd en positief, had ik diep vanbinnen geen zelfvertrouwen. Een grote reden hiervoor was mijn onvermogen om aan te komen, ik voelde me zelfbewust over hoe mager en zwak ik eruit zag. ”

Opgroeiend was Laura altijd sportief - netbal spelen op school en paardrijden in het weekend. Een snel metabolisme gecombineerd met een gebrek aan kennis over de basisprincipes van voeding en training betekende echter dat ze moeite had om aan te komen en zich zorgen maakte dat ze te dun was.

Toen ze naar de universiteit verhuisde, ontmoette ze haar partner die haar kennis liet maken met krachttraining en haar hielp vertrouwen te krijgen in deze nieuwe omgeving. Ze vond een community van gelijkgestemde mensen die haar motiveerde om zichzelf te onderwijzen over de juiste voeding, en ze was in staat om in zichzelf te investeren en de veranderingen aan te brengen die ze altijd al had willen maken.

Een bepalend moment in haar fitness journey, na jaren van zwak voelen, was wanneer ze derde werd in haar allereerste competitieve powerlifting-competitie, waar ze destijds bijna drie keer haar lichaamsgewicht had gedeadlift.

“Dankzij mijn PT-kwalificatie en persoonlijke ervaring kan ik andere vrouwen helpen met dezelfde problemen waarmee ik heb geworsteld. Ik ben trots op het feit dat ik mijn account en bedrijf organisch heb laten groeien. Mijn fitnessfilosofie is ‘sterk niet mager’ - niet alleen fysieke kracht, maar ook mentale kracht. "

Aran Billen

"Mijn filosofie is een gezonde geest en een gezond lichaam door hard werken - terwijl ik geniet van de journey."

Als tiener had Aran ondergewicht en had geen motivatie en veel zelftwijfel. Hij kwam op 15-jarige leeftijd in aanraking met fitness, toen hij besloot om lid te worden van een lokale kickboks-sportschool en hij vond het geweldig. Van daaruit veranderde zijn manier van denken volledig.

Hij wilde verder gaan, en om dit te doen besloot hij dat hij spieren en kracht moest gaan opbouwen. Hij vond een sportschool, had zijn eerste gym sessie - en heeft nooit meer achterom gekeken.

Voor Aran is het belangrijkste deel van zijn journey het verkrijgen van vertrouwen en het overwinnen van negativiteit.

"Ik heb me nog nooit gezonder, zowel fysiek als mentaal gevoeld. Ik ben trots op hoe ver ik ben gekomen met mijn lichaamsbouw - van niets te weten over training of voeding, tot het krijgen van zoveel kennis over hoe fitness voor mij werkt. "
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein