Myprotein Dark Chocolate Bundle

Deze bundel bevat heerlijke Dark Chocolate traktaties

40% korting op niet afgeprijsde producten - Code: 40KORTING

40% korting op niet afgeprijsde producten - Code: 40KORTING

40% korting op niet afgeprijsde producten! - Kortingscode: 40KORTING

Geniet van 40% korting op alle niet afgeprijsde producten!

Niet gevonden wat je zocht? Check onze sale!

De aanbieding is geldig op 24/09/2017 tot middernacht. Je kunt maximaal €75 besparen. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU
Was: €59,45 €47,56 Bespaar: €11,89
Niet op voorraad

Uitverkocht

Productoverzicht

Waarom hebben wij deze Dark Chocolate Bundel ontwikkeld?

Terwijl je constant onderweg bent tijdens je hectische levenstijl is het vaak lasting om de beste keuzes te maken en kan je makkelijk ten onder gaan. Myprotein wil je helpen om je individuele doelen te bereiken zonder je favoriete eten te laten staan, en dat is waarom wij constant met nieuwe en spannende manieren komen om je te helpen met lekker eten zonder direct je training te saboteren! Check deze fantastische bundel vol Donkere Chocolade goodies!

Impact WheyProtein, Natural Chocolate, 1kg

 • Wat? – Impact Whey Protein is gemaakt van premium whey en biedt een indrukwekkende lijst voedingsstoffen zoals BCAA’s, Glutamine en hoogwaardige proteine.
 • Wanneer? – Consumeer 1 grote schep (25g) pre/post workout of op elk moment van de dag om je proteine-inname te verhogen..
 • Waarom?  - 21g hoogwaardige eiwit per serving die zal bijdragen aan de groei, onderhoud en reparatie van spierweefsel. Daarnaast is dit product extreem veelzijdig en kan het als shake geconsumeerd worden of worden toegevoegd aan recepten en snacks.

MyBar Oats & Whey (Sample) - Chocolate Peanut

 • Wat? – Herformuleerd zijn deze voedzame flapjacks de ultieme eiwitrijke snack met toegevoegde vezels en weinig suiker. Je zal niet teleurgesteld raken van de heerlijke smaak van deze lekkernij!
 • Wanneer? – Consumeer als eiwitrijke snack om je door de dag heen om je individuele eiwitdoelen te bereiken.
 • Waarom?  - Elke reep bevat 88g bar en levert een complexe mix van koolhydraten, niet zoals de normale supermarkt flapjack die veel suiker bevat. 22g hoogwaardige eiwit per serving zal bijdragen aan de groei, onderhoud en reparatie van spierweefsel. li>

Protein Brownie - 12x75g

 • Wat? – Onweerstaanbare en makkelijk kauwbare chocolade Protein Brownies gemaakt van de beste cacao en bezaaid met chocoladestukjes.
 • Wanneer? – Consumeer als eiwitrijke snack om je door de dag heen om je individuele eiwitdoelen te bereiken.
 • Waarom?  - 23g hoogwaardige eiwit per serving zal bijdragen aan de groei, onderhoud en reparatie van spierweefsel en elke brownie bevat tot minder dan 75% suiker dan de normale supermarkt brownie. Dus waar wacht je op? Maak een schuldvrije keus, dat verdien je!

Protein Cookie (Sample), Double Chocolate, Folie, 75g

 • Wat? – Myproteins eiwitrijkste product dat momenteel beschikbaar is, vervaardigd met inovatieve technologie om een heerlijk zachte bite te creëren.
 • Wanneer? – Consumeer als eiwitrijke snack om je door de dag heen om je individuele eiwitdoelen te bereiken.
 • Why?  - 38g hoogwaardige eiwit per serving zal bijdragen aan de groei, onderhoud en reparatie van spierweefsel en elke brownie bevat tot minder dan 70% suiker dan de normale supermarkt koekjes.

Amandel boter Smooth - Tub - 1kg

 • Wat? – Gemaakt van geroosterde amandelen bevat deze heerlijke mix indrukwekkende voedingswaarden die vrij is van toegevoegde zout, palmolie en toevoegingen.
 • Wanneer? –De perfecte toevoeging vol voedingsstoffen aan recepten, snacks, smoothies en meer.
 • Waarom?  - Een rijke bron van eiwitten, gezonde vetten, megnesium en vitamine E om je te helpen bij het sporten, je gezondheid en vitaliteit..

Alle bovengenoemde ingredienten zouden geconsumeerd moeten worden samen met een gezond en gebalanceerd dieet, genoeg rust en slaap en een individueel trainingsplan om de beste resultaten en prestaties te behalen.

Belangrijkste voordelen

 • Geweldige kwaliteit voor een lage prijs
 • Een explosie van donkere chocolade supplementen en producten
 • Een eiwitrijke bundel voor al je doelen

Aanbevolen gebruik

Zie individuele productpagina's voor details.

Ingrediënten

Zie individuele productpagina's voor details.

Voedingsinformatie

Zie individuele productpagina's voor details.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Myprotein Dark Chocolate Bundle

Selecteer afbeelding

Myprotein Dark Chocolate Bundle
Back to top