• Vegetarisch

    Vegetarisch

  • Veganistisch

    Veganistisch

Geactiveerd Gerst

Geactiveerde Reg;

Ontvang 25% korting op je volledige bestelling! - Kortingscode: 25KORTING

25% korting op je volledige bestelling - Kortingscode: 25KORTING

Myprotein deelt geen gegevens met derden. De aanbieding is geldig tot en met 24/05/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Maximum korting van €75 per bestelling, met slechts 1 kortingscode per bestelling. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

SHOP NU

€26,99
Niet op voorraad

Productoverzicht

Aktivated® Barley (gerst) is het ultieme koolhydraat! Deze voorgekiemde gerst wordt langzaam verteerd en levert dus gedurende een lange tijd energie. Aktivated® Barley is ook een goede bron van de immuunverbeterende bèta-glucanen.

Aktivated® Barley wordt gemaakt door middel van een gepatenteerd proces dat het bèta-glucaan gehalte tot 94% verhoogt. Verder zorgen de vezels in Aktivated® Barley voor een stabiele en evenwichtige afgifte van voedingstoffen zoals antioxidanten en superoxide dismutase (ruimt zuurtsofradicalen op), en bevat het 5.6% omega-3 en 4.6% omega-6 vetzuren. Aktivated Barley® heeft dus een super voedingswaardenprofiel.

Aangezien Aktivated® Barley een zeer lage glycemsiche index heeft (tussen de 20 en 30), wordt de benodigde energie over een langere tijd vrijgegeven dan wanneer je een hoog GI koolhydraat zoals Dextrose gebruikt. Hierdoor is het een geschikte bron van koolhydraten op ieder moment van de dag.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Bron van koolhydraten met een lage Glykemische Index
  • Hoog bèta-glucaan niveau
  • Gepatenteerde extractiemethode

Aanbevolen gebruik

Schenk 500-750ml water of vruchtensap in onze shaker (naar voorkeur). Voeg vervolgens driekwart van een grote MP maatschep (43g) toe, shaken en opdrinken. 1-2 maal daags of naar behoefte gebruiken.

1 afgestreken MP Plastic Maatschep (large) bevat 43g. (niet bijgevoegd)

Ingrediënten

Dit product bestaat uit 100% Geactiveerd Gerst, zonder toevoegingen en niks weggelaten.

Voedingsinformatie

Per 30g:
Energie: 99.9cal
Eiwit (dry basis): 3.0g
Koolhydraten: 21.0g
Vezels: 6.0g

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Geactiveerd Gerst

Selecteer afbeelding

Geactiveerd Gerst