Cafeïne & CLA Capsules

Unieke Duo-Capsule

Smaak
Verpakking
Hoeveelheid

35% op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

35% korting op alle immuniteitsboosters! - Kortingscode: IMMUUN

Last van een winterdipje? Het is tijd om de winter van je af te schudden en om volop voor de lente te gaan! Help jezelf met ons ruime assortiment immuniteitsboosters.

Aanbieding geldig tot en met 2/03/2017 of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. Maximale korting €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen.

Shop Nu

€15,49

Beschikbaar | klaar om verzonden te worden

Productoverzicht

Wat zijn Cafeїne & CLA Capsules?

Cafeïne & CLA Capsules bevatten een mix van Conjugated Linoleic Acid (CLA) en cafeїne in een unieke duo-capsule. Deze speciaal ontworpen capsule helpt de onaangename smaken en geuren van de rauwe ingrediënten te verbergen en voorkomt potentiële interactie tussen de actieve stoffen.

Wat zijn de voordelen van Cafeïne & CLA Capsules?

Cafeïne & CLA Capsules leveren meer dan 1g CLA en 62mg cafeїne per 2 capsules, waarvan bewezen is dat het de alertheid en het concentratievermogen verbetert.

Voor wie zijn Cafeїne & CLA Capsules geschikt?

Cafeїne & CLA Capsules zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke en handige manier om zijn of haar inname van CLA te vergroten met de toegevoegde voordelen van cafeïne. Iedere portie levert 62mg cafeїne en is daarom perfect om in te nemen voordat je gaat sporten om je energielevel en alertheid te verbeteren.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Ruim 1g CLA per dosis van 2 capsules
  • Uniek capsule-ontwerp
  • Levert ruim 60mg cafeїne per dosis

Aanbevolen gebruik

Wij raden je aan 's ochtends twee capsules in te nemen, 45 tot 60 minuten voordat je gaat sporten.

Waarschuwing: Bevat 62 mg cafeïne per portie. Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Ingrediënten

Clarinol™ G-80 (Conjugated Linoleic Acid), gelatine, visgelatine, cafeïne, verdikkingsmiddel (witte bijenwas), water, kleur (titaandioxide, ijzeroxide, briljantblauw FCF).

Voedingsinformatie

Dosis per capsule (1 stuk):
Conjugated Linoleic Acid (CLA): 1.23g
Cafeïne: 62mg

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

Cafeïne & CLA Capsules

Selecteer afbeelding

Cafeïne & CLA Capsules