De Big deal bundel

30% korting op je bestelling! + 5% extra bij aankoop van een bundel! - Code: 5MILJOEN

30% korting op je bestelling! + 5% extra bij aankoop van een bundel! - Code: 5MILJOEN

30% korting op je bestelling + 5% extra! - Kortingscode: 5MILJOEN

Bedankt om deel uit te maken van de fitste familie!!
Geniet van 30% korting op je bestelling en 5% extra bij aankoop van een bundel!

En, o ja, deze week krijg je 5x zoveel bonuspunten!

Deze aanbieding is geldig tot en met 24/08/2017 omstreeks middernacht of zolang de voorraad strekt. Slechts 1 kortingscode per bestelling. De maximale korting bedraagt €75. Klanten kunnen meerdere bestellingen plaatsen. Bekijk de website voor de algemene voorwaarden.

SHOP NU
Was: €84,93 €67,94 Bespaar: €16,99
Niet op voorraad

Uitverkocht

Productoverzicht

De Big deal bundel is met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding uitzonderlijke waar voor je geld. Het is de meest complete en veelzijdige bundel tot nu toe, en is ideal voor iedereen die aan wil komen in spiermassa, lichaamsvet verliezen en de sportprestatie en het algehele welzijn wil verbeteren. Voor maar £49.99 zorgen we ervoor dat je de best mogelijke deal hebt.

De Big deal bundel bevat 7 speciaal geselecteerde producten die samen een maand lange supplementenvoorziening voor jouw lichaam vormen, en je voorzien van essentiële macro- en micronutriënten die je nodig hebt. Verschillende studies hebben aangetoond dat sporters en mensen met een actieve levensstijl meer voedingsstoffen nodig hebben dan minder actieve mensen vanwege de extra druk die op het lichaam wordt gezet tijdens het sporten. Deze bundel bevat eiwitten, koolhydraten (lage en hoge GI), essentiële vetzuren, vitamines en creatine, en zorgt er dus voor dat je lichaam in alle extra voedingseisen wordt voorzien.

We hebben voor creatine monohydraat gekozen om je te helpen gespierder en krachtiger te worden, True whey, een eersteklas kwaliteit eiwitmix, om je spieren te helpen groeien en herstellen, Instant haver als brandstof voor de workouts, Dextrose om het herstel te helpen na de training en Omega 3 en Dagelijkse vitamines in het algehele welzijn te ondersteunen.

Verdere informatie: wij hebben een dagelijks supplementenplan gemaakt, dat je als voorbeeld kunt gebruiken:

Ontbijt
100 g Instant haver
25 g True whey
2 x Omega 3

Lunch
1 x Dagelijkse vitamines

Pre-workout shake
100 g Instant Haver
25 g True whey
5 g creatine monohydraat

Training

Post-workout shake
50 g Dextrose
25 g True whey

True whey (Chocolade-sinaasappel, 2.27 kg): Eersteklas wei-eiwitsupplement. Ideaal voor idereen die droge spiermassa aan wil komen.

Creatine monohydraat (250 g): Supplement waarvan bewezen is dat het de kracht en de spiergroei bevordert en de algehele hersteltijd vermindert.

Omega 3 (90 capsules): Omega 3 is een essentieel vetzuur (EFA) dat verkregen is uit visolie. Bevat EPA en DHA waarvan bewezen is dat het de hersen-, immuun-, en de cardiovasculaire functie kan helpen.

Dagelijkse vitamines (60 tabletten): Veelomvattend multi-vitamine dat ontworpen is om het algehele welzijn te verbeteren en een vitamine tekort te voorkomen.

Instant haver (2.5 kg): Een fantastische bron van koolhydraten met een lage GI, ideale brandstof voor het sporten.

Dextrose (1 kg): Een simpel koolhydraat met een zeer hoge GI. Kan geconsumeerd worden om snelle energie te leveren of om ervoor te zorgen dat er insuline afgegeven wordt en zo het herstelproces te starten.

Myprotein Blender (600 ml): Een unieke blender die ontworpen is om zo makkelijk mogelijk de supplementen te kunnen mengen.

SMAKEN, PRODUCTEN EN FORMATEN ZIJN ZOALS AFGEBEELD MAAR KUNNEN, AFHANKELIJK VAN BESCHIKBAARHEID, ZONDER BERICHT VERWISSELD WORDEN.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de etikettering op dit product in het Engels is. Daarnaast kunnen Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds en Fins ook inbegrepen zijn op bepaalde labels.

Belangrijkste voordelen

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Voor de dagelijkse vereisten
  • Ideaal supplementenpakket voor de toevoeging van spiermassa

Aanbevolen gebruik

Bekijk de pagina's van de individuele producten voor meer informatie.

Ingrediënten

Bekijk de pagina's van de individuele producten voor meer informatie.

Voedingsinformatie

Bekijk de pagina's van de individuele producten voor meer informatie.

Klantenrecensies

Er zijn op dit moment geen recensies beschikbaar.

De Big deal bundel

Selecteer afbeelding

De Big deal bundel
Back to top