Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Work Out From Home | 30 Minuten Yoga Stretch | Vinyasa Flow

Work Out From Home | 30 Minuten Yoga Stretch | Vinyasa Flow
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Onze Work Out From Home-serie is er om je te helpen op het goede spoor te blijven met je fitnessdoelen, ook als de sportschool geen optie is. Of je nu helemaal nieuw bent of niet onbekend met een zware trainingsessie, deze workouts zijn perfect voor iedereen.

Deze week werkten we samen met Claudia Mirallegro om je deze 30 minuten durende yoga stretch-training te geven - het is misschien een wat langzamer tempo dan je gewend bent, maar alsnog enorm uitdagend, vertrouw ons daar maar op.

Het is geweldig om je routine te verrijken met disciplines die je lichaam op verschillende manieren trainen. Deze Vinyasa-flow is ideaal om je spieren te strekken en spanning door je hele lichaam te verminderen.

Maak je klaar om je geest te ontspannen en aan je flexibiliteit te werken - je hebt alleen een mat nodig.

Let op: het commentaar is in het Engels.

https://youtu.be/MxfOKwa7KGg

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein