Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Work Out From Home | 20-Minuten Onderlichaam Training

Work Out From Home | 20-Minuten Onderlichaam Training
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Onze Work Out From Home-serie is er om je te helpen op het goede spoor te blijven met je fitnessdoelen, ook als de sportschool geen optie is. Of je nu helemaal nieuw bent of niet onbekend met een zware trainingsessie, deze workouts zijn perfect voor iedereen.

Deze week hebben we bodybuilder Tom Johnson aan boord gekregen om ons door een explosieve training van 20 minuten thuis te leiden.

Het is een uitdagende lichaamsgewichtsessie met cardio-intervallen om je hartslag hoog te houden, en je te helpen calorieën te verbranden terwijl je kracht opbouwt.

Geen apparatuur nodig - maak je klaar voor brandende quads en bilspieren!

Let op: het commentaar is in het Engels.

https://youtu.be/XvqFGI2sdNI

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein