Training

Refuel Your Ambition Challenge

Het wordt gemakkelijker en gemakkelijker om de motivatie te verliezen naarmate het jaar vordert. We stellen je daarom hierbij een challenge om je weer in beweging te krijgen.

De challenge

Onze challenge is om 150 minuten per week aan lichaamsbeweging te doen. Dit klinkt misschien als veel, of niet, afhankelijk van je huidige trainingsschema. 150 minuten per dag is ongeveer 21 minuten lichaamsbeweging per dag, en als je de weekenden vrij wilt, dan is het 30 minuten lichaamsbeweging per dag- wat prima zou moeten kunnen passen in je drukke werkschema. Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts een minimum is voor onze uitdaging, voel je vrij om meer te bewegen!

Je lichaamsbeweging kan van alles zijn, van wandelen, joggen, krachttraining tot yoga – op welke manier jij maar wilt.

Hoe doe je mee?

De challenge begint op 20 september en loopt tot en met 3 oktober. Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is ons taggen op Instagram in alle plekken waar je actief bent geweest met #refuelambition. Dit zal fungeren als jouw deelname aan de challenge.

Tag dus snel @myproteinnl en #refuelambition en maak een kans om gedeeld te worden op ons kanaal!

Bericht om mee naar huis te nemen

Of je nu geen motivatie hebt voor de sportschool, of gewoon op zoek bent naar een nieuwe challenge om jezelf uit te dagen, dan is dit dé uitdaging voor jou. Deel je ervaringen op Instagram met #refuelambition en tag @myproteinnl en wie weet schitter jij straks op ons kanaal!

Vond je dit nuttig?

BEKIJK DIT OOK:

Sportpsycholoog legt uit hoe je beloftes doet waar je je aan zult houden

Mentale kracht

Sportpsycholoog legt uit hoe je beloftes doet waar je je aan zult houden

2021-09-20 07:00:51van Monica Green

Topsnacks en supplementen voor onderweg

Supplementen

Topsnacks en supplementen voor onderweg

2021-09-23 10:00:20van Monica Green

Meet The Athletes: Lotte van Leeuwen | 'Omring je met de juiste mensen'

Onze atleten

Meet The Athletes: Lotte van Leeuwen | 'Omring je met de juiste mensen'

2021-09-20 12:14:22van Just van den BrekelMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.