Ga door naar belangrijkste inhoud
Training

Begeleide meditatie voor beginners | Relaxing & Calming

Begeleide meditatie voor beginners | Relaxing & Calming
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Altijd al meditatie willen proberen, maar geen idee waar je moet beginnen?

Gelukkig voor jou hebben we de geweldige Claudia Mirallegro bij de hand om ons te begeleiden bij een supereenvoudige meditatiesessie voor beginners. Het is een geweldige inleiding tot meditatie, perfect voor iedereen. Bovendien kost het maar 10 minuten van je tijd!

Het enige wat je hoeft te doen is op play drukken en jezelf een paar momenten gunnen om even te stil te staan en je los te koppelen van al het andere dat op dit moment in je leven gebeurt.

https://youtu.be/p02PI8JlWyo

Wat is meditatie?

Meditatie is een geweldige manier om jezelf weer op het heden te concentreren en voor je geest te zorgen door verschillende technieken te gebruiken om je aandacht en bewustzijn te trainen. Veel mensen geloven dat het hen helpt hun mentale helderheid en emotionele stabiliteit te verbeteren.

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein