Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Trakteer jezelf op zoetigheid én krijg je macro’s binnen | Wat zit er in onze Paasbox?

Trakteer jezelf op zoetigheid én krijg je macro’s binnen | Wat zit er in onze Paasbox?
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Het paasweekend komt snel dichterbij, met zijn gestage stroom aan chocolade en vrije dagen. Maar wat als we je zouden vertellen dat je je kunt overgeven aan al je verlangens naar chocolade en tegelijkertijd je macro's kunt behalen?

Nou, dat is precies wat we hebben gedaan met onze heerlijke snacks die je de treat, zonder de cheat geven! We hebben gooey brownies, verrukkelijke pop rolls en luxe layered bars, allemaal met gloednieuwe smaken die speciaal voor Pasen zijn gemaakt.

We hebben het eiwit natuurlijk overal hoog gehouden, en wat nog beter is, is dat we ze allemaal in één box hebben gestopt, zodat je niet eens je favoriet hoeft te kiezen.

Dus, vraag de paashaas om dit jaar je gebruikelijke paasei te ruilen voor een eiwitrijke, chocolade-gekke Paasbox.

Wat zit er in de Paasbox?

Impact Whey Protein – Rocky Road

Voor degenen onder ons die de voorraadkasten altijd gevuld hebben met onze Impact Whey Protein, bereid je voor op het opschudden van je gebruikelijke smaak deze Pasen met Rocky Road. Verpakt met 21 g eiwit per portie en slechts 103 calorieën, is dit de ideale shake om je door een paasweekendsessie heen te helpen.

Wat betreft de smaak, denk aan chocoladeachtige, marshmallow-goedheid allemaal in een romige, gemakkelijke shake. Deze zoete traktatie na de training biedt verwennerij en voeding zo snel als je het kunt shaken.

Layered Bar

De Layered Bar is een van onze lekkerste snackopties, waardoor het de perfecte aanvulling is op de Paasbox. Met 6 heerlijke lagen vormen deze knapperige, kleverige, chocoladeachtige de ideale traktatie.

Onze Paasbox bevat de Cookies & Cream-smaak, die altijd goed valt en zeker dat zoete verlangen bevredigt. En natuurlijk is het eiwitrijk met 21 g per portie, maar laag in suiker met slechts 2,4 g.

Pop Roll

De Paasbox introduceert ook een nieuw lid van onze heerlijke snackfamilie, Pop Rolls.

Deze luchtige biscuit rolls bieden een lichter alternatief voor sommige van onze andere heerlijke snacks, zijn bedekt met chocolade en hebben een kleverige chocoladebrownie in het midden. Elke rol is slechts 96 calorieën en biedt 8 g eiwit voor die snelle macro-hit. Verslind ze met een kopje thee op Paaszondag en bedank ons ​​later.

Whipped Duo

Een ander geliefd lid van de Myprotein-familie, Whipped Duo in Chocolate Fudge-smaak, is een lichte, luchtige eiwit-traktatie die smelt in de mond. Het biedt een caloriearme snackoptie, met minder dan 100 kcal, zonder te beknibbelen op het nemen van die chocolade-toffees, en met een hoog eiwitgehalte van 11 g per portie. Wat wil je nog meer?

Double Dough Brownie

Als je aan Pasen denkt, denk je waarschijnlijk aan al je favoriete zoete lekkernijen. Nou, we hebben er twee gecombineerd, brownies en koekjes, om Double Dough Brownie te creëren.

Een koekjesdeegbasis, gevolgd door een laag chocoladebrownie, omhuld met zachte chocolade en gegarneerd met suikervrije karamel voor een vleugje crunch. Dit alles terwijl je 14 g eiwit en 8 g vezels per portie krijgt.

Lekker en gezond snacken heeft nog nooit zo goed gesmaakt.

Protein Wafer 

We hebben een lichtere toevoeging aan de Paasbox toegevoegd met de Protein Wafer. Met 60% minder suiker en 20% minder vet dan alternatieven uit de supermarkt, levert deze lichte wafel met een romige, eiwitrijke vulling de perfecte zoete traktatie met 15 g eiwit.

En omdat het Pasen is, bevat de doos de chocoladesmaak van onze wafels. Eiwit perfectie.

Bericht om mee naar huis te nemen

Als het om paaschocolade gaat, denken we niet dat je maar één traktatie hoeft te kiezen. Onze selectiebox bevat onze meest lekkere en3 gezonde traktaties om je te helpen je macro's te behalen en tegelijkertijd van alle zoete lekkernijen te genieten.

Maak deze Pasen geweldig, met onze Paasbox.

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein