Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Snack je weg naar een betere gezondheid

Snack je weg naar een betere gezondheid
Evangeline Howarth
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Het is maar al te gemakkelijk om die zak chips te pakken, het helemaal leeg te eten ... en een half uur later weer honger te hebben.

Al te vaak komen de handigste snacks niet overeen met onze doelen, ze missen vaak de belangrijke voedingsstoffen om je aan de top of your game te houden.

Nou, vanaf nu niet meer. Of je nu op zoek bent naar een energieboost, een mooiere huid of een betere darmgezondheid, we hebben een gezonde snack ontwikkeld die je daarmee kan helpen.

We hebben het over Vitamin Bites. Deze smakelijke kleine balletjes van goedheid zitten boordevol goede zaken, van vitamines en mineralen tot eiwitten en gezonde bacteriën.

Hier is wat info over elke variant ...

Bio Bites voor gezondere darmen

Je darmen hebben mogelijk een grotere invloed op je prestaties en algehele gezondheid dan je je realiseerde. Een recent onderzoek heeft zelfs aangetoond dat een gezonde darm kan leiden tot een langer, gezonder leven.(1)

Bio Bites zijn de perfecte snackoplossing om een ​​gezonde darm te ondersteunen. Deze eenvoudige snack, verrijkt met 1 miljard gezonde bacteriën en chloride, ondersteunt de spijsvertering en houdt je op het goede spoor tot je volgende maaltijd.

Alleen omdat het gezond is, wil nog niet zeggen dat het niet lekker is; met cacao- en sinaasappelsmaak, kun je je spijsvertering helpen en tegelijkertijd genieten van iets heerlijks.

Beauty Bites voor gezond haar, huid en nagels

Wie wist dat je je een weg naar schoonheid kon snacken? Nou, dat kan je vanaf nu dus doen!

Hoewel Beauty Bites een geweldige bron van eiwitten en vezels zijn (zou je minder van ons verwachten?), zit het ook boordevol vitamine A en C om een ​​gezondere huid te ondersteunen. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook collageen, retinol en hyaluronzuur toegevoegd voor die extra schoonheidsboost.

Als deze snack nog steeds niet goed genoeg is voor je trek in de middag, dan zal de smaak zeker het verschil maken... Salted. Caramel. Almond. Wat wil je nog meer?

Energy Bites om vermoeidheid tegen te gaan

Als jezelf door die middagdip slepen gewoon even te veel is, dan heb je een snack nodig om de vermoeidheid te stoppen.

Energy Bites zijn niet alleen een geweldige bron van hongerbestrijdende eiwitten en vezels, maar zijn ook verrijkt met vitamines en superfoods om je middagen weer nieuwe energie te geven.

Bevat guarana, een natuurlijke bron van cafeïne, en maca voor die extra gezondheidsboost, en B6 om vermoeidheid uit te bannen, zodat je de hele dag door kunt knallen tot aan het avondeten.

Met een onweerstaanbare smaak van pindakaas, zal Energy Bites ook je trek in iets zoets prima bevredigen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Waarom zou je voor een ander tussendoortje gaan als je de onbedwingbare trek kunt overwinnen en je geweldig kunt voelen met één snack? Dus leun achterover, open een pak en laat deze snack het harde werk voor je doen.

1. Wilmanski, T., Diener, C., Rappaport, N., Patwardhan, S., Wiedrick, J., Lapidus, J., … & Price, N. D. (2021). Gut microbiome pattern reflects healthy ageing and predicts survival in humansNature metabolism3(2), 274-286

Evangeline Howarth
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Evangeline Howarth

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.

myprotein