Supplementen

‘S Werelds Eerste Clear Soy Protein is hier | Soy Just Got Juicy

We’ve changed the game met onze Clear Whey. We hebben het opgevoerd met Clear Vegan. En nu zijn we terug met een gloednieuwe innovatie: Clear Soy. Voor iedereen die geen fan is van erwteneiwit, maar ook niet van whey houdt, hebben we hydrolysetechnologie gebruikt om een ​​volledig oplosbaar, licht en verfrissend Clear Soy-eiwit te creëren.

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat Clear Soy onderscheidt van onze andere Clear Protein-producten, laat ons je het uitleggen…

Krijg “waar voor je geld”

Clear Soy-eiwit bevat een proteïnestoot met 10 g per portie, om spieren te behouden en op te bouwen. Het is ook geweldig voor degenen onder ons die de suikerinname willen beperken, met minder dan 1 g per portie.

En hadden we al gezegd dat het ook met echt fruit is gemaakt? Bevat 30% van je aanbevolen dagelijkse inname van B-vitamines en 50% van je aanbevolen dagelijkse dosis vitamine C. Terwijl vitamine B 12 en 6 je immuunsysteem ondersteunen, een normale psychologische functie behouden en vermoeidheid verminderen, werkt vitamine C om je cellen gezond te houden en een gezonde huid te behouden.

Clear Soy heeft ook een compleet aminozuurprofiel, wat betekent dat het alle negen essentiële aminozuren bevat. Dit is vooral handig voor mensen met een veganistisch of vegetarisch dieet, omdat het moeilijker kan zijn om alle aminozuren binnen te krijgen zonder vlees of zuivel.

Drie fantastisch fruitige smaken

We hebben drie smaken om je in te verdiepen; Lemon & Lime, Orange & Pink Grapefruit en Grape – perfect als je geen zin hebt in een romige eiwitshake, maar toch die macro’s wilt behalen.

Bericht om mee naar huis te nemen

Wie zei dat veganisten en vegetariërs moeite hebben om genoeg eiwitten binnen te krijgen? Ze hebben duidelijk nog nooit van Clear Protein gehoord. Met echt fruit, toegevoegde vitamines, een compleet aminozuurprofiel en 10 g eiwit per portie, is het nog nooit zo eenvoudig (of lekker) geweest om je eiwitinname te verhogen. Kies je smaak en schud hem door elkaar.Monica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.