Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Nieuw binnen: Collageen Creamer in Pumpkin Spice Latte

Nieuw binnen: Collageen Creamer in Pumpkin Spice Latte
Myprotein
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein

Door: Megan Thomas.

Verhoog je dagelijkse eiwitinname met dit limited-edition, pumpkin spiced latte-gearomatiseerde melkalternatief. De perfecte smaak om toe te voegen aan je warme herfstdrankjes, shakes en nog veel meer.

Hier is alles wat je moet weten...

Wat is Collageen Creamer?

Onze collageencreamer is ontworpen om een ​​smaakvolle vervanging voor melk te zijn en om dit najaar een vleugje kruiden aan je eten en drinken toe te voegen, en is nu verkrijgbaar in een nieuwe heerlijke smaak, Pumpkin Spice Latte. Hoog in eiwitten, laag in suikerbron van gehydrolyseerd collageen en toegevoegde vitamine C, onze Collagen Creamer is een perfecte aanvulling om je trainingsprestaties te verbeteren. Dit kan je eiwitinname een boost geven met als bijkomend voordeel je prestaties en herstel.

Probeer het zelf:

Naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam in een langzamer tempo collageen aan. Collageen is een essentieel mineraal dat de gezondheid van onze botten, spieren, huid en zelfs ons spijsverteringsstelsel in stand houdt. (1) De toegevoegde vitamine C draagt ​​sterk bij aan de groei, ontwikkeling en reparatie van lichaamsweefsels om de goede werking van het immuunsysteem te verbeteren. (2) Andere voordelen zijn onder meer helpen bij de vorming van collageen, het verminderen van vermoeidheid en het behouden van een gezonde huid, botten en kraakbeen. (2)

Onze suikerarme, smaakvolle vervanger voor melk kan een heerlijke en gemakkelijke manier zijn om deze essentiële vitamines in je dagelijkse voeding op te nemen.

Er zijn meerdere voedingsmiddelen en dranken waaraan onze nieuwe collageencreamer met latte-smaak met pompoenkruid kan worden toegevoegd:

  • Havermout/pap
  • Koffie
  • Shakes/ smoothies
  • Pannekoeken
  • Thee
  • Warme chocolademelk

Begin je dag goed door voor jezelf een eiwitrijk ontbijt te maken door onze collageencreamer en collageenpannenkoek te combineren:

  1. https://lloydspharmacy.com/blogs/vitamins-and-supplement-advice/marine-collagen-skincare#:~:text=Collagen%20is%20vital%20for%20the,can%20help%20with%20this%20problem.
  2. https://www.nhs.uk/conditions/vitamins-and-minerals/vitamin-c/
  3. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale functie van de huid.
Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein