Supplementen

Behaal je gewichtsverlies doelen met deze nieuwe producten

Het is tijd om je supplementenvoorraad aan te vullen, wees klaar voor het nieuwe jaar – we hebben twee nieuwe toevoegingen aan de Myprotein-familie om je op het goede spoor te houden met je goede voornemens en te behouden wat je in 2021 hebt opgebouwd.

Als je plan dit jaar is om vet te verliezen en droge spiermassa op te bouwen, dan zouden Impact Diet Whey en Impact Diet Lean je daarbij moeten helpen, beide zijn zorgvuldig samengesteld om je lichaam van brandstof te voorzien terwijl je werkt aan je fitnessdoelen.

Impact Diet Whey

Als het je doel is om je lichaam van brandstof te voorzien met een eiwitrijke bron maar dan zonder de koolhydraten, zoek dan niet verder. Impact Diet Whey is hier om de dag en je dieet te redden.

Of je nu wilt afvallen en spiermassa wilt behouden, of gewoon sterker wilt worden, Impact Diet Whey is een onmisbare toevoeging in je dieet. Met 39 g eiwit per portie is een shake per dag ideaal om je spieren te ondersteunen tijdens training en herstel.

Plus, met groene thee-extract, CLA-poeder – beide populaire ingrediënten die worden gebruikt in producten voor gewichtsverlies – en choline om een ​​normaal vetmetabolisme te ondersteunen, worden je doelen optimaal ondersteund.

Impact Diet Lean

Het perfecte product om je lichaam te ondersteunen. Met 15 g proteïne en Leanbiome® zit deze shake boordevol essentiële ingrediënten om af te vallen.

Leanbiome® is een speciale mix van voedingsvezels die kan bijdragen aan gewichtsverlies. In combinatie met vitamines en mineralen om je lichaam gezond te houden, is het de perfecte aanvulling op je supplementenroutine. Bovendien blijkt glucomannan het lichaamsgewicht te verminderen in de context van een energiebeperkt dieet. Een gezonde en duurzame manier om je doelstellingen voor gewichtsverlies te helpen bereiken.

Bericht om mee naar huis te nemen

Wij zorgen voor de supplementen zodat jij je kunt focussen op het behalen van je doelen. Succes!

Vond je dit artikel behulpzaam?

LEES DIT OOK:

11 manieren om een gewichtsverliesplateau te doorbreken

Voeding

11 manieren om een gewichtsverliesplateau te doorbreken

2021-06-01 14:00:30van Liam Agnew

Eiwitshakes voor gewichtsverlies

Supplementen

Eiwitshakes voor gewichtsverlies

2021-12-13 11:00:45van Claire Muszalski

Snel gewichtsverlies | Waarom rage diëten gevaarlijk kunnen zijn

Voeding

Snel gewichtsverlies | Waarom rage diëten gevaarlijk kunnen zijn

2021-12-30 20:00:53van Claire MuszalskiEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.