Recepten

Veganistische Smoothie Recept | Chocolade Banaan & Bosbes

Haal het meeste uit je herstel met deze heerlijke veganistische post-workout smoothie.

Bananen en bosbessen zijn perfect voor het aanvullen van energie na een zware training, terwijl kaliumrijke spinazie (en banaan) spierpijn na de training zal helpen verlichten. Onze Vegan Protein Blend bevat een combinatie van erwten- en tuinboneneiwit om het volledige scala aan essentiële aminozuren te leveren die nodig zijn om de groei en het behoud van spiermassa te bevorderen.

Bekijk het recept hieronder of bekijk hier meer veganistische smoothierecepten.

Ingrediënten

Methode

1. Mix alle ingrediënten tot een gladde massa en consumeer direct na een training voor maximale voordelen.

Probeer deze veganistische recepten ook:

Crispy Teriyaki Tofu & Rijst | Vegan Meal Prep

Recepten

Crispy Teriyaki Tofu & Rijst | Vegan Meal Prep

2020-01-17 06:00:57van Lauren Dawes

High Protein Vegan Meals | Thai Jungle Curry

Recepten

High Protein Vegan Meals | Thai Jungle Curry

2020-10-17 12:58:35van Jennifer Blow

Sticky Sesame Tofu | High-Protein Vegan Meal Prep

Recepten

Sticky Sesame Tofu | High-Protein Vegan Meal Prep

2021-01-23 06:00:50van Lauren DawesJennifer Blow

Jennifer Blow

Schrijver en Expert

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.