Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Peanut Butter & Jelly Protein French Toast

Peanut Butter & Jelly Protein French Toast
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Peanut butter & jelly sandwiches hebben zojuist een ware upgrade gekregen.

Enorm populair in de VS, peanut butter en jelly (we noemen het pindakaas en jam) is een van die beruchte combinaties die altijd lekker is - zoals fish and chips.

Het beleg op de meeste sandwiches is waarschijnlijk niet zo voedzaam, maar soms moet je toegeven aan een schuldig verlangen, toch?

In dit supereenvoudige recept tilt Niall Kirkland dit klassieke Amerikaanse duo naar een heel nieuw niveau. Waarom genoegen nemen met een  oud broodje uit de supermarkt, als je een heerlijke Peanut butter jelly french toast kan maken?

Oh, en dankzij de toevoeging van onze bestverkochte Impact Whey Protein en een aantal eieren, heeft hij ook het eiwitgehalte van dit heerlijke ontbijt verhoogd. Het is een win-win.

2 porties

https://youtu.be/LjT030WrhfU

 

Ingredienten

Methode

  1. Voeg eerst de melk en een schep vanilla Impact Whey Protein toe aan een shaker en schud goed zodat het mengsel klontervrij is.
  2. Voeg deze eiwitshake samen met de eieren, zout, kaneel en bakpoeder toe aan een grote kom. Meng grondig om alle ingrediënten te combineren.
  3. Doop elk sneetje brood in het eimengsel, zorg ervoor dat alle delen van het brood bedekt zijn en laat het brood voldoende tijd krijgen om het op te nemen.
  4. Verhit vervolgens een kleine hoeveelheid kokosolie in een koekenpan met antiaanbaklaag (ongeveer ½ eetlepel tussen alle vier de sneetjes) en voeg de sneetjes brood toe.
  5. Bak elke plak 2-3 minuten aan elke kant of tot het brood aan de buitenkant licht krokant is en haal uit de pan.
  6. Terwijl de french toasts nog warm zijn, verdeel je pindakaas en jam op een plak, en bedek met een bovenste plak toast om een ​​sandwich te maken.
  7. Halveer en bestrooi met poedersuiker om te serveren - en geniet!

Voedingswaarde informatie

Calorieën485
Totaal vet16g
Totaal koolhydraten54g
Eiwit28g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein