Recepten

Crispy Christmas Puddings

Er is gewoon iets onmiskenbaar bevredigend aan een crispy cake, toch?

Welnu, @niallkirkland heeft een feestelijke draai gegeven aan deze heerlijke snack – met behulp van onze lekkerste eiwittraktatie tot nu toe, de Crispy Layered Protein Bar. Het is romige donkere chocolade die doordrenkt is met hoogwaardig wei-eiwitisolaat, waardoor het de perfecte, heerlijk smakende snack is om je dierbaren deze kerst cadeau te doen.

Verwissel je gewone ontbijtgranen voor onze heerlijke Protein Crispies om het eiwitgehalte nog meer te verhogen, en je zult de lekkerste trainingstraktatie hebben om van te genieten na je workout.

Maakt 9

Ingrediënten

Methode

1. Breek eerst de Crispy Layered Protein Bar in stukjes en doe deze in een pan. Voeg de marshmallows, kokosolie en pindakaas toe en begin zachtjes te verwarmen. Roer constant totdat alles volledig is gesmolten en gecombineerd.

2. Doe de Protein Crispies in een grote mengkom en voeg dan het gesmolten eiwit-chocolademengsel toe. Roer om te combineren en verdeel het mengsel vervolgens over 8 muffinvormpjes. Koel in de koelkast tot het is uitgehard.

3. Eenmaal klaar, verwijder je de knapperige traktaties uit de muffinvormpjes en leg je ze ondersteboven op een bord. Voeg een theelepel gesmolten witte chocolade toe op elke knapperige traktatie en werk af met een kant-en-klare kerstversieringen. Zet nog 30 minuten in de koelkast om de witte chocolade te laten stollen en geniet ervan!

Probeer deze feestelijke recepten ook:

Niall’s Easy Christmas Mince Pies

Recepten

Niall’s Easy Christmas Mince Pies

2019-12-25 06:00:11van Lauren Dawes

White Chocolate Protein Snowballs

Recepten

White Chocolate Protein Snowballs

2019-12-23 06:00:31van Lauren Dawes

8 Gezonde Kerstrecepten voor 2022

Recepten

8 Gezonde Kerstrecepten voor 2022

2020-12-19 08:00:52van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 186
Total Fat 8.4g
Total Carbohydrates 18g
Protein 7.5g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.