Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

3 manieren om THE Gainer te gebruiken | Easy Bulk recepten

3 manieren om THE Gainer te gebruiken | Easy Bulk recepten
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Hulp nodig bij het bereiken van je calorie-inname?

Het bulkseizoen staat voor de deur, wat betekent dat het allemaal draait om het consumeren van de eiwitten en calorieën, toch? We weten echter dat dit niet altijd zo eenvoudig is als het klinkt, en daarom hebben we 3 supereenvoudige manieren bedacht om je supplementroutine te mixen en THE Gainer om te toveren in heerlijke recepten om je op het goede spoor te houden.

Als je het nog niet wist: THE Gainer is onze ultieme mix voor het bulken - het zit vol met 55 g eiwit en 110 g koolhydraten per portie, wat neerkomt op maar liefst 750 calorieën. Ja, niet slecht.

Het is de handigste manier om een ​​enorme hoeveelheid calorieën in je dieet te injecteren zonder concessies te doen aan macro's - en hier zijn drie heerlijke recepten om je door die gainer pot heen te helpen.

1. De simpele shake

Makkelijker kan het niet: een shake met drie ingrediënten met een schep THE Gainer, volle melk en een banaan om het nog dikker en lekkerder te maken. Het is vooral geweldig als je er net na een zware trainingssessie van kunt genieten.

Maakt 1

Voedingswaarde per portie: 880 kcal | 128 g koolhydraten | 54g eiwit | 18 g vet

Ingrediënten

Methode

1. Voeg alle ingrediënten toe aan een blender en mix tot een gladde massa.

Tip: voeg eerst de melk toe, zodat het poeder niet aan de bodem blijft plakken!

2. Notenboterballetjes

Deze kleine balletjes zien er misschien niet zo uit, maar ze bevatten zeker een dosis eiwit - ideaal om de hele dag door te snacken om je inname op peil te houden. Het kost maar een paar minuten om een ​​batch te maken en dan kun je ze in de koelkast bewaren voor wanneer je ze wilt nemen.

Maakt ongeveer 8

Voedingswaarde per portie: 142 kcal | 14,6 g koolhydraten | 7,4 g eiwit | 6,6 g vet

Ingrediënten

Methode

1. Voeg de amandelboter, THE Gainer en chocoladeschilfers toe aan een kom en gebruik een lepel of spatel om ze te combineren.

2. Eenmaal gecombineerd, gebruik je je handen om het mengsel tot ballen van gelijke grootte te vormen.

3. Rol ze allemaal in gemalen amandelen om ze te coaten (elke soort gehakte noot werkt hiervoor!) En geniet er meteen van of bewaar ze in de koelkast voor later.

3. Gainer Granola

Deze zelfgemaakte granola is een geweldig tussendoortje om bij de hand te hebben wanneer je je calorie-inname een boost wilt geven. Het is heerlijk op zichzelf of gemakkelijk over yoghurt en andere puddingen te strooien om een ​​beetje knapperigheid toe te voegen.

Maakt 6 porties

Voedingswaarde per portie: 679 kcal | 72 g koolhydraten | 27g eiwit | 32,9 g vet

Ingrediënten

Methode

1. Verwarm je oven voor op 120 ° C.

2. Voeg eerst de haver, hennepzaad en pompoenpitten toe aan een grote kom en meng zodat ze gelijkmatig worden gemengd.

3. Voeg vervolgens in een kan het water, de gesmolten kokosolie en THE Gainer toe. Gebruik een garde om tot een gladde vloeistof te mengen.

4. Giet het vloeibare mengsel in je kom met haver en gebruik een spatel om het erdoor te roeren zodat alles gelijkmatig bedekt is. Eenmaal gemengd, giet je het granola-mengsel op een bakplaat en verdeel je het tot een platte laag.

5. Bak in 20 minuten goudbruin en krokant. Laat afkoelen en bewaar vervolgens in een luchtdichte verpakking tot je ervan wilt genieten!

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein