Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Kingsday 2021! | Royale Kortingen & Meer

Kingsday 2021! | Royale Kortingen & Meer
Myprotein
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein

Dindag 27 april is het bij onze bovenburen weer zover: Koningsdag! Hoewel het er door de pandemie enigszins anders uit ziet dan de afgelopen jaren, hebben we bij Myprotein zeker niet stilgezeten.

We hebben speciaal voor deze bijzondere Nederlandse feestdag namelijk 2 gloednieuwe producten. En daar houdt het zeker niet op, maar daarover zo meer...

Kingsday Pullover Hoodie

Ten eerste hebben we speciaal voor Koningsdag de Kingday Pullover Hoodie. Dit is een limited edition, dus sla snel je slag voordat deze op is! De Hoodie zal je warm houden op Koningsdag als de temperatuur aan het eind van de dag langzaam zakt. De hoodie is uiteraard voor zowel de heren als dames beschikbaar.

Kingsday T-Shirt

Het enige echte Kingsday T-shirt! Ook hiervan is maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Wees er dus op tijd bij! Het kingsday t-shirt is beschikbaar in de maten xs,s,m,l,xl en xxl.

Kingsday houdt hier echter nog niet op. In de aanloop naar de grote dag hebben we namelijk royale kortingen (tot 60%!) op een groot aantal producten. En met de code ORANJE gaat er nog eens 15% extra van je bestelling af.

HIER vind je het assortiment met onze royale kingsday kortingen.

Op zoek naar meer? Bekijk dan de onderstaande behind the scenes video met Team NL:

https://www.youtube.com/watch?v=QN2he5FlQaA

Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein