Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

We steunen Every Body Matters — Hier Is Waarom

We steunen Every Body Matters — Hier Is Waarom
Myprotein
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein

Toe aan een gezonde dosis body positivity? Zoek niet verder dan @sophiegotsleeved.

Een paar jaar geleden begon Sophie aan een grote gezondheidsreis toen ze een gastric sleeve-operatie onderging om haar te helpen haar eetverslaving te overwinnen. Sindsdien heeft ze haar passie voor lichaamsbeweging herontdekt en is ze meer dan 50 kg afgevallen.

Sophie is nu gelukkig en gezond en gebruikt haar platform op Instagram om vrouwen te steunen en in staat te stellen hun lichaam lief te hebben en te waarderen door middel van lichaamsbeweging en gezond eten.

Het belang van inclusiviteit

Sophie deed onlangs haar eerste samenwerking met MP Activewear. Helaas werd de prestatie verminderd door de schijnbare terugkeer van 'heroïne chic', een ongezonde trend uit de jaren negentig die werd gekenmerkt door een bleke huid, donkere kringen onder de ogen en een uitgemergeld figuur.

Sophie heeft haar hele leven geworsteld met lichaamsdysmorfie en het imposter syndroom. En de viering van ongezonde lichaamsnormen maakt deze strijd moeilijker. Lichamen zijn er in alle soorten en maten; er is geen goed of fout.

In een Instagram-bericht reageerde Sophie op het nieuwsartikel waarin de terugkeer van de trend werd gevierd:

“Groter opgroeien is moeilijk. Psychologisch en fysiek is het een strijd. Iedereen geeft jou de schuld, alsof je simpelweg te veel chocoladerepen hebt gegeten. De meerderheid van de mensen heeft medelijden met je alsof er iets mis met je is omdat je niet slank bent.”

Toch liet ze het haar zelfvertrouwen of humeur niet te veel beïnvloeden:

"Als ik naar deze foto's kijk, ben ik zo trots dat ik het 'echte lichaam'-element van de samenleving vertegenwoordig, dat de media tegenwoordig zo wanhopig willen bewerken. Mijn cellulitis, losse huid, striae - allemaal componenten waar ik niet compleet zonder zou zijn.''

Elk lichaam omarmen

De missie van MP Activewear is om inclusief en toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht hun maat. Het vertegenwoordigen van elk lichaamstype is iets dat daarbij hoort en belangrijker is dan wat dan ook in het licht van schadelijke retoriek in de media over lichaamsbeeld.

De samenwerking met MP Activewear was Sophie's eerste keer dat ze een campagne fotografeerde, en het is iets wat ze "nooit zou hebben overwogen, laat staan ​​brutaal genoeg zou zijn om ermee in te stemmen!"

Sophie vertelde hoe de kans haar in staat heeft gesteld haar fitnessverhaal te blijven delen: "Mijn zelfvertrouwen stijgt elke keer als ik de set verlaat en weet dat ik een ander, gedurfd en vooral echt element aan de e-comm-wereld breng."

Shop de look van Sophie:

Bericht om mee naar huis te nemen

Sophie is een inspiratie voor degenen die denken dat ze hun problemen met het lichaamsbeeld nooit zullen overwinnen. Ze werkt hard om gelukkig en gezond te zijn, en ze zal niet toestaan ​​dat anderen beslissen welke lichamen wel en niet in de mode zijn. Zoals ze in haar Instagrampost zegt: “F your body standards”.

Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein