Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Waarom worden mentale struggles niet behandeld als lichamelijke blessures? | Vicky Fleetwood: The Locker Room – Episode 3

Waarom worden mentale struggles niet behandeld als lichamelijke blessures? | Vicky Fleetwood: The Locker Room – Episode 3
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Als je professioneel sport, kan een blessure aanvoelen als een verlies van identiteit.

Dat is precies hoe Vicky Fleetwood, professionele rugbyspeler en Wereldbekerwinnaar, zich voelde toen ze gedwongen werd om te tijdelijk te stoppenen met rugby en haar land niet te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van 2016.

Ze kampte echter niet alleen met lichamelijk letsel, maar probeerde ook haar weg te vinden door het verlies van haar moeder.

In deze openhartige discussie over geestelijke gezondheid gaat ze in op hoe veel gemakkelijker het is om hulp te vragen als het iets fysieks is in plaats van een onzichtbare innerlijke strijd - en hoe belangrijk het voor ons is om daar verandering in te brengen.

https://youtu.be/SoJv5pmkqDQ

Bij Myprotein geloven we echt dat het zorgen voor je geest net zo belangrijk is als het zorgen voor je fysieke fitheid, en we erkennen hoe belangrijk het is om de gesprekken over geestelijke gezondheid gaande te houden.

Om Mental Health Awareness te vieren, delen we elke week van oktober een aflevering van The Locker Room - een reeks openhartige interviews met onze ambassadeurs en atleten die hun ervaringen met geestelijke gezondheid een platform geven. Omdat we #StrongerTogether zijn.

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein