Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Omgaan met de druk om te presteren| Abou Konate: The Locker Room – Episode 2

Omgaan met de druk om te presteren| Abou Konate: The Locker Room – Episode 2
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Bij Myprotein geloven we echt dat het zorgen voor je mentale gezondheid net zo belangrijk is als het zorgen voor je fysieke fitheid, en we erkennen hoe belangrijk het is om de gesprekken over mentale gezondheid gaande te houden.

Om Mental Health Awareness te vieren, zullen we elke week van oktober een aflevering van The Locker Room delen - een reeks openhartige interviews met onze ambassadeurs en atleten die hun ervaringen met mentale gezondheid een platform geven. Omdat we #StrongerTogether zijn.

In deze tweede aflevering spreekt pro-bodybuilder Abou Konate openlijk hoe hij moeite had om te leven met de constante druk om op een bepaalde manier te eruit te zien en meedogenloos te trainen, ook buiten het 'seizoen'. Hij kijkt terug op een tijd waarin hij zich tijdens een wedstrijd 'eruit gepikt' voelde omdat hij de enige zwarte atleet was en richt zich op de mannelijke neiging om emoties op te kroppen om maar ‘stoer’ te blijven .

Dit is zijn verhaal.

https://youtu.be/K7U4T3MXRYs

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein