Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Ryan Terry ‘vastberaden’ om Olympia Crown te claimen na Arnold Classic Win

Ryan Terry ‘vastberaden’ om Olympia Crown te claimen na Arnold Classic Win
Emily Wilcock
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Ryan Terry die een Arnold Classic-titel claimt, is niets nieuws. Ryan Terry die een Arnold Classic-titel op Britse bodem claimt, is echter iets dat we niet eerder hebben mogen aanschouwen. De bodybuilding-professional voegde de 2021 Arnold Classic UK Men's-titel toe aan zijn onderscheidingen van 2013 en 2017, door afgelopen weekend de Arnold Classic UK te winnen.

Ryan nam even de tijd om met ons te praten en om de bodybuildingwereld op de hoogte te stellen:

“Het winnen van mijn derde Arnold Classic-titel op zaterdagavond, in mijn eigen land, was voor mij een droom die uitkwam en een absoluut hoogtepunt in mijn carrière. Ik had het geluk dat veel van mijn familie en vrienden er waren om me te steunen en het publiek horen uitbarsten toen ik op het podium kwam, was iets dat ik nooit zal vergeten. Afgelopen weekend heeft het vuur in mij weer aangewakkerd en ik ben nu meer dan ooit vastberaden om de beste ter wereld te zijn en de titel van Mr. Olympia te veroveren.”

Met het volste vertrouwen in zijn kunnen, besloot Ryan zich solo voor te bereiden op de Arnold Classic.

Hij opende de deur voor Myprotein om zijn voorbereidingen uit de eerste hand te aanschouwen. Bekijk het hieronder in On The Wall. En maak wat aantekeningen.... het is een winnende formule.

https://youtu.be/e1Kjiu1b8-k

Bericht om mee naar huis te nemen

Ryan Terry is nog lang niet klaar in de wereld van bodybuilding. Met een derde Arnold Classic-titel en een primeur op eigen bodem, zet hij nu zijn vizier op de Olympia.

Meer over Ryan?

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
myprotein