Onze atleten

Rate My Fridge met Guusje van Geel | Aflevering 1

Benieuwd naar wat onze atleten in de koelkast hebben liggen? Dan is deze aflevering voor jou!

In deze aflevering van Rate My Fridge deelt Myprotein atleet Guusje van Geel wat ze allemaal in haar keuken heeft liggen. Niet alleen krijg je een kijkje in haar koelkast, je komt ook meer te weten over haar favoriete snacks en eetgewoonten. Tevens deelt Guusje haar must-have Myprotein supplementen. Zo vertelt ze hoe ze niet meer zonder Clear Whey kan..

Hoe rate jij de fridge van Guusje? Laat het weten in de reacties op ons Youtube Kanaal!

Wil je meer te weten komen over Guusje?

BEKIJK DIT OOK:

Arie Boomsma Gaat Op Pad Met Guusje van Geel | Short Series Aflevering 1

Training

Arie Boomsma Gaat Op Pad Met Guusje van Geel | Short Series Aflevering 1

2021-05-16 14:00:20van MyproteinJennifer Blow

Jennifer Blow

Schrijver en Expert

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.