Ga door naar belangrijkste inhoud
Onze atleten

Krijg de waarheid over veganisme met onze nieuwe serie

Krijg de waarheid over veganisme met onze nieuwe serie
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Nu Veganuary in volle gang is, komen alle gebruikelijke vragen over veganisme weer naar boven. Hoe krijgen veganisten genoeg eiwitten binnen? Kun je spieren opbouwen met een veganistisch dieet? Moet je een veganistisch dieet aanvullen? Het kan een beetje een mijnenveld zijn om al deze informatie op internet te doorzoeken (er zijn er ontzettend veel van), dus we dachten dat het het beste was om de antwoorden van ervaren veganisten zelf te achterhalen. Daarom hebben we de serie The Truth About gemaakt.

Waar gaat de serie over?

The Truth About zal ingaan op een enorm scala aan verschillende fel bediscussieerde onderwerpen in de fitnessindustrie, en we beginnen met het Veganisme.

We duiken in onderwerpen als training over een veganistisch dieet, de waarheid over de voordelen van vegan worden, wat voor soort supplementen je moet nemen als veganist, en natuurlijk hoe je genoeg eiwitten binnenkrijgt om je macro's te bereiken en te bereiken jouw doelen.

Wanneer kunnen we de afleveringen zien?

Voor de eerste serie, The Truth About Veganism, kun je elk weekend in januari een nieuwe aflevering verwachten, om je te laten zien wat je eerste poging zou kunnen zijn om een ​​veganistisch dieet te volgen. Bekijk onze Engelse Instagram-pagina hier.

We hebben twee afleveringen voor je klaar om alvast te bekijken ... dus waarom zou je er nu niet in duiken?

De waarheid over trainen als veganist met Giuseppe Federici

Laat Giuseppe je vertellen over veganisme. Na 5 jaar vegan te zijn geweest, weet hij het een en ander over trainen met een veganistisch dieet. Hij deelt zijn beste tips en trucs over hoe je het beste je veganistische dieet kunt vormgeven.

De waarheid over de voordelen van vegan worden met Ellen Willard

Nadat ze twee jaar geleden vegan is geworden, vertelt Ellen, AKA BuiltByEl, ons waarom ze besloot de sprong te maken en ontkracht enkele van de grootste misvattingen over vegan worden.

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein