Mentale kracht

Drie vrouwen vertellen wat hun Empowered in de sportschool

Helaas kan de sportschool vaak een nare en enge plek zijn voor een vrouw. Vooral als je maar op die loopband blijft, starend naar het vaak door mannen gedomineerde krachtgedeelte, en je te het vertrouwen niet hebt om dit gedeelte binnen te lopen. Het is gemakkelijk om te zeggen “ga gewoon naar binnen en begin”, maar het is zeker handig om wat praktische tips in je achterzak te hebben.

Deze week is Power Week bij Myprotein, een week in het teken van vrouwelijke empowerment en het vieren van sterke vrouwen. Om Power Week te beginnen, hebben we enkele van onze vrouwelijke ambassadeurs gevraagd om te vertellen waardoor ze zich empowered voelen, wie hen inspireert en welk advies ze zouden geven aan hun jongere zelf. Dit is wat Elle Edwards, Hanh Dinh en Lesley Fernandez te zeggen hadden over je empowered voelen in de sportschool.

Draag The Damn Shorts

Wat je draagt ​​kan een fenomenale impact hebben op hoe je je voelt. En voor veel vrouwen is de sportschool daar geen uitzondering op. Dit is wat voor soort kleding onze ambassadeurs het meest comfortabel laten voelen…

Elle

“Als de zomermaanden toeslaan en het eindelijk tijd is om die shorts aan te doen, is het in het begin altijd nog wat eng, maar eerlijk gezegd is het leven te kort. Draag die damn shorts. En als iemand je een onprettig gevoel geeft, is dat hun probleem.”

Hanho

“In de sportschool draag ik wat handig is voor mijn training, en meestal betekent dat dat ik een sportbeha en short draag. Mijn focus als ik naar de sportschool ga, is om goed te trainen, of ik nu krachttraining, crosstraining of hardlopen op de loopband doe, en ik probeer dat perspectief te behouden in plaats van onzekerheden of negatieve gedachten te laten dicteren wat ik zou moeten aandoen.”

Lesley

“Leggings en een sportbeha zijn ook mijn favorieten. Ik draag graag shorts, maar soms heb ik het gevoel dat andere mensen me er minder comfortabel in laten voelen.”

Als je vandaag geen zin hebt om Elle’s advies over shorts op te volgen, is dat helemaal goed. Zoals Lesley zegt, soms heb je gewoon een goede legging en een betrouwbare sportbeha nodig om je het gevoel te geven dat je je training kunt overwinnen.

Ik verzamel kracht van de sterke groep vrouwen die me hebben opgevoed

Echt zelfvertrouwen komt van binnenuit, maar kracht putten uit andere vrouwen is de sleutel tot het opbouwen van je eigen zelfvertrouwen. Dus, wie inspireert onze ambassadeurs? Dit is naar wie ze opkijken als geweldige vrouwelijke rolmodellen…

Elle

“Mijn mama! Ze leerde me om altijd onbeschaamd mezelf te zijn en te vechten voor wat ik wil. Zonder mijn moeder kan ik me niet voorstellen waar ik zou zijn en ik ben haar zo dankbaar. Ik laat me ook dagelijks inspireren door zakenvrouwen en vrouwelijke atleten.”

Hanho

“Ik heb via sociale media contact gehad met veel vrouwelijke hardlopers, maar twee vrouwen komen in me op die ik echt bewonder, zijn degenen die hun platform gebruiken om AAPI- en BIPOC-stemmen binnen de hardloopcommunity te verheffen en die hardlopen gebruiken als een manier om te pleiten voor social change.”

Lesley

“Mijn zus, mijn moeder, ik haal veel kracht uit de sterke groep vrouwen die me hebben opgevoed.”

Focus op jezelf

Met de jarenlange ervaring die onze ambassadeurs in de sportschool hebben, wilden we graag weten wat hun advies zou zijn voor hun jongere zelf. Dus we vroegen ze precies dat, dit is wat ze te zeggen hadden…

Elle

“Maak je niet langer druk over wat anderen denken en ga gewoon door. Ik vermeed het gedeelte met gewichten vaak helemaal omdat het druk was en ik niet het vertrouwen had om een ​​vrij squatrek enz. te vinden. Stel je voor hoeveel winst ik had kunnen behalen als ik gewoon door was gegaan! Onthoud dat iedereen er is om zichzelf te verbeteren en zich op zichzelf moet concentreren – dus focus je gewoon op jou!”

Hanho

“Krachttraining zal je een sterkere en efficiëntere hardloper maken!” Als een blessuregevoelige hardloper, heb ik op de harde manier moeten leren dat blessures de manier zijn waarop ons lichaam ons vertelt dat er iets niet klopt, en dat we ernaar moeten luisteren. Het trainen van verschillende spiergroepen heeft me geholpen om blessures te verminderen en uiteindelijk sterker, sneller en verder te rennen!”

Lesley

“Doe je eigen onderzoek! zoveel mensen zullen alleen content maken die clickbait-waardig is. Maak een slimme keuze voor je lichaamstype en fitnessstijlen die fitness leuk voor je maken!”

Bericht om mee naar huis te nemen

Een vrouw zijn in een vaak door mannen gedomineerde omgeving kan eng zijn, dat valt niet te ontkennen. Door de vrouwen om je heen te gebruiken om inspiratie en kracht op te doen, door de sporten te doen die je een krachtig gevoel geven, en je te concentreren op jou en niemand anders, kun je op een duurzame manier zelfvertrouwen opbouwen.

We hopen dat onze ambassadeurs je inspiratie hebben gegeven om eropuit te gaan en je lichaam te bewegen op wat voor manier dan ook.Monica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.