Ga door naar belangrijkste inhoud
Kleding

Style Spotlight: Deze Damesset Moet Je Hebben

Style Spotlight: Deze Damesset Moet Je Hebben
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Onze ontwerpers hebben het zeker voor elkaar gekregen met deze opvallende Animal Print Seamless-set.

Dit is niet het moment om een ​​uitdagend patroon te vermijden, mensen. Beproef de wilde kant en begin die training met een vertrouwen dat je nog nooit eerder hebt gekend.

Met een opvallend zebraprint-ontwerp in drie ongelooflijke kleuren, garanderen we dat je de aandacht trekt zodra je de kleedkamers verlaat.

Of je nu kiest voor de ietwat subtielere combinatie van black & praline, de geweldige pastel candy & slate, of de set van diepe slate & stargazer - het zal moeilijk worden om een ​​spiegel te passeren en er niet even naar te loeren.

https://www.instagram.com/p/B8zAnU5jAjB/?utm_source=ig_embed

The technical bit

Oké, dus we hebben besproken hoe geweldig het eruit ziet ... hoewel het als het gaat om een ​​set als deze waarschijnlijk ook het vermelden waard is. Deze stukken zijn fire.

We doen echter niet aan stijl zonder inhoud - de set is ook gemaakt voor prestaties.

De legging is ontworpen met voorgevormde lambrisering voor de ultieme vormverbetering en heeft een super-flatterende pasvorm met hoge taille om je tijdens elke beweging bedekt en ondersteund te houden.

Onze ontwerpers hebben altijd jouw comfort in gedachten, daarom zijn deze leggings gemaakt met een gebreide tailleband en platte naden voor minimale irritatie.

Er is niets erger dan een jeukende naad die je afleidt van je squat sets.

https://www.instagram.com/p/B8ykUn1Aqx4/?utm_source=ig_embed

 

Om het helemaal af te maken, zijn ze uitgerust met zweetafvoerende technologie die tijdens het trainen daadwerkelijk vocht van het lichaam zal afvoeren, waardoor je koel en comfortabel blijft, zelfs als het zwaar krijgt.

Dan de sportbeha! Deze heeft flatterende gekruiste rugbanden om je te helpen vrij te bewegen, of je nu aan het stretchen bent met yoga of een set burpees aan het doen bent.

De beha heeft ook een dikke onderband voor voldoende dekking - een perfecte lange lengte voor wanneer je twijfelt om alles te laten zien in slechts een combi van sportbeha en legging.

Het is afgewerkt met gebonden randen om het duurzamer te maken en heeft verwijderbare cups voor aangepaste bedekking. Het is een dikke ja van ons.

https://www.instagram.com/p/B8y8OGKH2dG/?utm_source=ig_embed

Waar wacht je op? Schaf nu een set Animal Print Seamless aan.

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein