Ga door naar belangrijkste inhoud
Kleding

Fit For HIIT | Hier Is Power Ultra 2.0

Fit For HIIT | Hier Is Power Ultra 2.0
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Intervaltraining met hoge intensiteit, ook wel HIIT genoemd, is een slopende, snelle en superbezwete trainingsoptie.

Het is het perfecte antwoord voor als je wilt trainen gedurende een drukke dag en maar kort de tijd hebt. Meestal bestaande uit een aantal seconden intensief werk, gevolgd door rust, totdat je je circuit hebt voltooid. Verwacht bewegingen te doen zoals jumping squats, sprints en de gevreesde burpees ...

Dit alles betekent dat HIIT en andere cardio-liefhebbers de juiste trainingsuitrusting nodig hebben om hen comfortabel en vrij door de training te laten komen en om ze zo goed mogelijk te laten presteren.

Dat is waar wij binnenkomen. De Power Ultra Collection is terug voor zijn tweede iteratie, en het is beter dan ooit. Gemaakt met ons Fit For Purpose-doel in gedachten,  is het speciaal gemaakt voor HIIT en andere intensieve cardiotraining. Dus laat ons je 18voorstellen ...

High support Power Ultra Sports Bra

De Power Ultra Sports Bra stelt je in staat om beter dan ooit door je training heen te gaan. Met alle essentiële zweetafvoerende eigenschappen en verstelbare bandjes voor een betere pasvorm en ondersteuning die kan worden vastgemaakt aan een racerback voor wanneer je maximale support nodig hebt voor sessies met een hoge intensiteit.

Kies uit twee nieuwe kleuren: Cobalt blue of Warm Red.

High-Rise Leggings

HIIT-liefhebbers weten hoe intens een training kan zijn en hoe belangrijk het is om betrouwbare leggings te hebben die goed blijven zitten.

Deze Power-legging is gemaakt van zacht, ademend materiaal dat beter bestand is tegen diepe squats dan ooit tevoren en ze zullen je zeker niet teleurstellen op die langdurige circuits.

We hebben ook een groot vak aan de achterkant van de binnenste tailleband toegevoegd, zodat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen tijdens je sessie.

En om bij onze high-impact sportbeha te passen, koop je deze legging in Cobalt blue of Warm Red.

cobalt blue high rise leggings

High-Rise Cycling Shorts

Nu de zomer nadert, begin je er misschien over na te denken om je gebruikelijke gymlegging te vervangen door shorts, en Power 2.0 heeft het perfecte paar.

Gemaakt van dezelfde zachte, ademende en squatbestendige stof als onze high leggings, en met dezelfde achterzak voor je waardevolle spullen, profiteer je van alle voordelen van onze leggings, terwijl je koel blijft tijdens de warmere maanden.

Verkrijgbaar in classic Black, is het een geweldige aanvulling op je trainingsgarderobe, zowel binnen als buiten de sportschool.

black cycling shorts

Fitted Vest

Dit getailleerde vest van Power heeft een ingebouwde beha voor lichte ondersteuning en een hoge nek om dekking te garanderen, ongeacht wat een training op je pad brengt.

Bovendien is er een lasergesneden paneel aan de achterkant op dit hoge warmtegebied om je overal koel te houden.

Koop de jouwe in Black of Cobalt.

Wil je meer zien van onze nieuwste kledingcollecties?

BEKIJK DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein